Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
SMS kredit

SMS kredit

Ste slišali za SMS kredit?

Če ste se v zadnjem času lotili iskanja ustreznega kredita zase je povsem mogoče, da ste med množico ponudb naleteli tudi na tako imenovani SMS kredit. Kaj to sploh je, kako do njega in kdo ga lahko naroči? Razložimo v nadaljevanju, ko se lotimo tudi nekaterih najbolj enostavnih poti do kredita.

V prvi vrsti se bomo lotili kratko ročnih kreditov, ki so enostavnejši za pridobitev, saj postavljajo manj pogojev in so tudi hitreje izplačani. Pa ne samo to. Kratko ročni hitri kredit je hitro realiziran in precej cenejši od tistih dolgo ročnih. Še ena posebnost, ki jo bomo obdelali pa so spletni krediti.

Kje najeti SMS kredit?

Eden izmed izjemno enostavnih in priljubljenih hitrih kreditov je tisti pri mobilni banki. Pravilno sklepate. Mobilna banka je tista, ki pride k vam ne glede na to kje se nahajate. Če imate le na razpolago računalnik, tabličnega ali pametni telefon in dostop do spleta. Tudi SMS kredit je kredit na daljavo.

V prvi vrsti pa spletni kredit pri mobilni banki lahko naročite v nekaj klikih ne glede na dan ali uro dneva. Mobilna banka je na voljo 24 ur na dan in nudi svoje storitve vsem Slovenkam in Slovencem s stalnim naslovom v Sloveniji in rednimi mesečnimi prilivi na bančni račun.

Kaj pa SMS kredit?

Gremo počasi korak za korakom. SMS kredit je pri mobilni banki na voljo njenim strankam, ko svoj prvi kredit odplačajo. Takrat so avtomatično uvrščene na poseben seznam preverjenih strank in lahko naslednji kredit naročijo kar preko SMS storitve. Še prej pa preverimo kako do kredita na mobilni banki.

Na samem začetku boste seveda obiskali njihovo spletno stran. Potem si oglejte celotno ponudbo in preverite pogoje. Kar težko je verjeti, a mobilna banka za kredit ne zahteva drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa. Preden se odločite naročiti kredit pa vendarle uporabite še kreditni kalkulator in si pripravite zase najboljši izračun.

Kasneje tudi SMS kredit

Ko boste imeli pred seboj izračun kredita, ki vas zadovolji bo na vrsti izpolnjevanje kreditne vloge. Natančno izpolnite vlogo, vpišite vse zahtevane podatke in boste le še nekaj minut oddaljeni od kredita. SMS kredit bo seveda nakazan še hitreje, a najprej morate opraviti s spletnim in tako dokazati, da ste vredni zaupanja.

Ko boste vlogo za kredit oddali jo bodo na banki že kmalu preveriili. Sledila bo potrditev, po njej pa se utegne zgoditi, da boste denar imeli nakazan na račun že v naslednjih 15-ih minutah. Načeloma je tako v večini primerov, je pa odvisno od posameznega primera in situacije kredit nakazan najkasneje v 24-ih urah.

Prihodnjič pa SMS kredit

Prejeti denar lahko porabite za karkoli, naslednjič pa naročite že SMS kredit. Tudi za poplačilo starih dolgov ali pa za kakšen lep izlet. Z gotovino lahko prosto razpolagate brez kakršnihkoli potrdil in računov, ki bi jih morali izkazovati o porabi. Kredit vam je na voljo na do 12 obrokov, ki jih izberete že v kreditnem kalkulatorju.

Tja vnesete še znesek kredita in prejmete celoten izračun, ki zajame tudi vse stroške posojila. Ko bo kredit enkrat izplačan in boste morda naslednjič potrebovali še nekaj gotovine, boste lahko to naročili kar s poslanim SMS sporočilom. V eni najboljših mobilnih bank v EU seveda.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit