Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Hitro posojilo

Hitro posojilo

Čas je za hitro posojilo

Ste v nerodni situaciji, ko je treba v nekaj dneh plačati zapadle račune, morda obrok za posojilo vi pa nimate denarja? Rešitev je takoj za naslednjim klikom z miško ali pa s prstom po zaslonu telefona. Tako enostavno lahko namreč naročite hitro posojilo v mobilni banki preko spleta.

Prav nič posebnega ne potrebujete od dokumentacije kot tudi ne znanja računalništva. Za najem kredita na daljavo tako ne potrebujete nobenega digitalnega certifikata le računalnik, tablico, pametni telefon, dostop do spleta in nekaj minut prostega časa. Pri sebi imejte le osebni dokument ter številko bančnega računa kamor prejemate redna mesečna plačila s strani delodajalca.

Po hitro posojilo na splet

Kar s klikom na povezavo v tem članku boste preusmerjeni na spletno stran mobilne banke kjer boste v le nekaj minutah naročili svoje hitro posojilo. S pomočjo kreditnega kalkulatorja, ki ga najdemo tam si boste izračunali najbolj ustrezen kredit, izbrali do 12 mesečnih obrokov in vnesli znesek, ki ga želite.

Izračun vam bo poleg vseh potrebnih zneskov prikazal tudi vse stroške, ki se tičejo najema posojila. V vsakem trenutku boste tako povsem na tekočem z vsemi stroški in vas ne bo strah, da bi vam skrili kakšno past v drobni tisk, ker ta ne obstaja. Ogromno zadovoljnih strank lahko to potrdi.

Hitro posojilo ene najboljših mobilnih bank

Omenjena banka v EU sodi med najboljše na svojem področju saj navdušuje že kar nekaj časa, hitro posojilo pa je na voljo tudi v nekaterih drugih državah izven Unije. Za Slovenijo je jasno, da lahko do kredita pridejo vsi slovenski državljani s stalnim naslovom bivališča v Sloveniji in rednimi mesečnimi prihodki.

Ker so to v resnici edini zahtevani pogoji je tako jasno, da od papirjev ne boste potrebovali skorajda ničesar. Samo osebni dokument in številko bančnega računa pa boste že lahko izpolnili kreditno vlogo. Za ta del potrebujete nekaj minut prostega časa, vlogo pa lahko izpolnite praktično od koderkoli in kadarkoli.

Hitro posojilo 24 ur na dan

Prednost spletne banke je v tem, da je na voljo 24 ur na dan vsak dan v tednu. To pomeni, da vam je hitro posojilo na voljo tudi opolnoči ali pa za praznike. Kadarkoli denar pač potrebujete. Ko boste kreditno vlogo enkrat uspešno izpolnili in jo oddali lahko nakazilo pričakujete že v naslednjih 15-ih minutah oziroma po potrditvi.

Včasih se lahko izplačilo malenkost zavleče zaradi posameznega primera nikoli pa na denar ne bo treba čakati dlje kot 24 ur. Na ta način boste z denarjem prosto razpolagali še isti dan ali najkasneje naslednjega, ko boste lahko plačali stare račune, pokrili kredit ali pa kupili kaj lepega.

Za hitro posojilo brez težav

Da bo vaše hitro posojilo brez težav in izvedeno ter odobreno hitro poskrbi odlična storitev spletne mobilne banke. Povejmo pa še, da za najem kredita ne rabite v službo po potrdilo o zaposlitvi ali pa denimo k notarju. Ne bo vam treba niti na banko ali kam drugam.

Ker za odobritev kredita vpogled v Sisbon oziroma preverjanje vaše kreditne sposobnosti ne bo potrebno bo zadeva rešena zelo hitro. Že imate kredit? Ni problema, tudi v tem primeru lahko dobite še enega prav tako pa je vseeno katere banke komitent ste. Ne bo vam treba odpirati novega bančnega računa, kredit pa boste hitro odplačali.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit