Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Hitri kredit

Hitri kredit

Želite hitri kredit?

Naj vas finančne skrbi ne pahnejo v stres. Raje se razglejte po pestri ponudbi in si omislite hitri kredit. Takšnega kot ga denimo ponuja mobilna banka. In kaj je tako zelo posebnega na njej? Gre za banko, ki ne zahteva obiska, stanja v vrsti in kopice dokumentacije.

To banko boste obiskali samo preko spleta, pri tem pa potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon in osebni dokument ter številko bančnega računa. Ne verjamete? Berite dalje. Do kredita na mobilni banki lahko pridejo slovenski državljani s stalnim prebivališčem v Sloveniji in z rednimi mesečnimi dohodki. Drugih zahtev ali pogojev tu ne boste našli.

Po hitri kredit na splet

Da je hitri kredit kar najhitreje urejen in izplačan poskrbi spletna storitev kakršne se poslužuje mobilna banka. To pomeni, da boste v resnici v le nekaj klikih opravili z najemom kredita in bo ta že na poti na vaš račun. Postopek je zelo preprost in v prvem koraku zahteva le obisk spletne strani preko ene izmed prej naštetih naprav z dostopom do spleta.

Potem ko boste preverili ponudbo si boste pomagali s kreditnim kalkulatorjem, ki ga najdete tam in si izračunali optimalen kredit. To pomeni, da boste vanj vpisali znesek, ki ga potrebujete ter izbrali določeno število obrokov. Teh je na voljo do 12.

Hitri kredit z malo papirji

Tokrat vam predstavljamo hitri kredit, ki ga najamete z izjemno malo papirji, saj vam ne bo treba dostaviti niti potrdila o zaposlitvi. Če ste morali kdaj na overitev k notarju, potem veste, da nekaj stane. Za kredit v mobilni banki to ne bo potrebno. Prav tako ne poroštvo niti zastavitev.

Pozabite na tekanje od vrat do vrat in nabiranje dokumentacije. Še posebej v tem primeru, ko vam dejansko ne bo treba prestopiti praga vašega doma. Kredit boste naročili udobno s fotelja ali pa z dopusta, če boste tako želeli. Nakazilo je tako hitro, da včasih prej ne boste uspeli sestaviti niti nakupovalnega seznama.

Najhitrejši hitri kredit

Verjetno je najhitrejši hitri kredit tisti naročen preko spleta pri katerem ne potrebujete več kot nekaj minut prostega časa. Toliko boste namreč potrebovali za izpolnjevanje kreditne vloge pri čemer bodite natančni, da potem postopek ne bo brez potrebe zastajal. Ko bo vloga oddana in potrjena, pa sledi že izplačilo.

V največ primerih se to zgodi po 15-ih minutah od potrditve s strani mobilne banke, sicer pa najkasneje v roku 24-ih ur. Denar, ki bo nakazan je nato prost za uporabo, saj vam ne bo treba dokazovati kako in zakaj ste ga porabili. Izračun kredita bo zajemal tudi vse stroške, brez pasti drobnega tiska.

Zakaj je hitri kredit najboljša rešitev?

Včasih enostavno zmanjka nekaj denarja, spet drugič bi si radi privoščili kaj lepega, pa ne gre. Ta hitri kredit bo poskrbel za vse tisto kar ste si zaželeli, ob tem pa se vam ne bo treba obremenjevati ali bo šlo skozi ali ne, saj ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

To pomeni, da v resnici lahko že imate kakšen kredit od prej, ga izplačate ali pa plačujete nato oba. Mobilna banka je tako poenostavila svojo storitev, da se danes uvršča med najboljše mobilne banke v EU. Če si želite hitro in enostavno priti do denarja, potem vsekakor ne smete spregledati te ponudbe.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit