Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Posojilo denarja privat

Posojilo denarja privat

Iščete posojilo denarja privat?

Zakaj iskati posojilo denarja privat, če ga lahko zelo enostavno najamete kar preko spleta in to na banki, ki ne komplicira in ne zahteva kopice papirjev. Pod zelo enostavnimi pogoji lahko v nekaj minutah pridete do gotovine s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Tudi pogoji naj vas nič ne skrbijo.

Če ste državljan Republike Slovenije, prejemate redne mesečne prihodke in imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja, bo to povsem dovolj. Nobenih drugih pogojev ne boste našli v ponudbi mobilne banke, ki ima za vas pripravljen izvrsten hitri kredit katerega boste naročili kar na daljavo in bo nakazan v roku 24-ih ur.

Posojilo denarja privat pomeni težave

V nasprotju z dejstvom, da daje posojilo denarja privat vedno nek občutek nelagodja, pa boste na mobilni banki o vseh obveznostih in stroških obveščeni še preden boste kredit naročili. Do teh podatkov boste prišli s pomočjo kreditnega kalkulatorja v katerega boste vnesli znesek kredita in število mesečnih obrokov.

V naslednjem trenutku se bo pred vami izpisal celoten izračun s stroški vred kar pomeni, da ne bo nikakršnega zavajanja s pastmi v drobnem tisku. Pogodba ne bo potrebna kar pomeni, da tudi notar ne, obenem pa ne potrebujete niti potrdila o zaposlitvi ali denimo poroka. Kredit boste najeli v le nekaj klikih.

Posojilo denarja privat je mimo

Včasih ko so nastopile težave smo morda najprej pomislili na posojilo denarja privat. Od sorodnika, partnerja, prijatelja ali sodelavca. Na takšen način pa smo velikokrat naredili več škode kot koristi, prekinjala so se prijateljstva in sorodniki so se sprli. Zato je bolje te reči urediti po legalni poti.

Mobilna banka med tovrstnimi spada v sam vrh EU, zato ste lahko popolnoma brez skrbi. Potem ko boste izpolnili vlogo, ki je potrebna za naročilo kredita se bo kmalu pričelo odvijati in dogajati tudi na drugi strani. Če bo vloga izpolnjena pravilno in bo potrjena se lahko nakazilu nadejate že v naslednjih 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Za posojilo denarja privat ni nobene potrebe

Včasih se je posojilo denarja privat iskalo zato, ker človek na banki ni prišel do kredita. Danes pa se s pomočjo mobilne banke to stori hitro in zelo enostavno. Zanimivo dejstvo je tudi, da vam porabe denarja ne bodo omejevali glede na namen kar pomeni, da boste z denarjem prosto razpolagali.

Tako hitro boste težko še kje prišli do denarja in na način brez posebnih komplikacij. Celo v primeru kadar že imate kredit v teku pri kateri drugi banki lahko na mobilni dobite še enega. Odobritev poteka hitro in se pred njo ne preverja kreditne sposobnosti kreditojemalca. Je sploh lahko še lepše?

Pozabite na posojilo denarja privat

Kot vidite lahko na posojilo denarja privat kar pozabite saj boste do denarja prišli od doma, iz službe, z vlaka ali z dopusta kadarkoli boste želeli brez komplikacij. Dovolj bo že, da v roke vzamete svoj pametni telefon, opravite izračun in izpolnite vlogo za kredit.

Lahko se zgodi, da boste to storili med malico v službi, popoldne pa boste na bančnem računu že imeli denar. Konec je skrbi zaradi financ in ugibanja ali boste zmogli poplačati vse obveznosti do naslednje plače. S kreditom lahko odplačate tudi staro posojilo, ali pa plačujete dve obveznosti mesečno. Odločitev je vaša, najem kredita pa enostavnejši kot kdajkoli prej.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit