Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Mini kredit

Mini kredit

Bi en hiter mini kredit?

Če ste se v zadnjem času znašli v finančnih težavah ali pa zgolj potrebujete kak mini kredit imamo za vas perfektno rešitev. To boste našli kar na spletu kjer boste obiskali spletno mobilno banko in tam naročili najbolj enostaven hitri kredit brez obilice papirjev in izpolnjevanja pogojev.

Za najem posojila bo tukaj dovolj, če boste imeli pri roki računalnik, tablico ali pa seveda pametni telefon z dostopom do spleta. Edini pogoji, ki jih morate izpolnjevati pa so; slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redni mesečni prihodki na bančni račun. Se vam že svita kako enostavno in hitro bo tole?

Za mini kredit mini papirji

Malo v šali in precej zares je že tako, da ta mini kredit ne bo od vas zahteval drugega kot le osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate prihodke. Torej ste verjetno že pripravljeni saj ne potrebujete ne potrdila o zaposlitvi niti vam ne bo treba hoditi k notarju.

Ste že imeli slabe izkušnje na drugih bankah kjer vam niso odobrili kredita? Povejmo še, da na mobilni banki ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. To pomeni, da pravzaprav ni ovir za najem kredita pri mobilni banki, ki na svojem področju spada med najboljše v EU. Do denarja še danes!

Mini kredit v nekaj minutah

Da bo vaš mini kredit res pripravljen v nekaj minutah poskrbi sistem mobilne banke, ki deluje kot namazan. Prvi korak naj bo izračun kredita s katerim boste prišli do kredita, ki ga potrebujete. Omenjen kalkulator boste našli na spletni strani mobilne banke in si tam v nekaj klikih pripravili tudi izračun.

Poleg števila mesečnih obrokov boste vanj vnesli le še znesek kredita in preverili ali vam vse skupaj ustreza. V izračunu bodo zajeti tudi stroški kredita na transparenten način in brez skrivanja v drobnem tisku. Če želite hiter kredit, ki bo kmalu na vašem računu pričnite z izpolnjevanjem vloge za kredit.

Vloga za mini kredit

Izpolnjevanje kreditne vloge vam bo vzelo nekaj minut vašega časa, dejansko pa jo lahko izpolnite tudi v službi med pavzo ali pa med vožnjo z vlakom domov. Povsem vseeno kako, kdaj in od kod, vaš mini kredit bo urejen v nekaj minutah. Ko bo vloga prispela na mobilno banko bo pregledana in potrjena, če bo izpolnjena pravilno.

Potem kmalu že sledi nakazilo, ki se običajno izvede že po 15-ih minutah od potrditve ali najkasneje v 24-ih urah. Denar boste imeli v večini primerov pri sebi še isti dan. Za kaj ga potrebujete? Sploh ni pomembno saj ga lahko porabite kakorkoli vas je volja.

Naj vam mini kredit reši maksi težave

To dejansko drži, saj pomanjkanje denarja v odločilnem trenutku lahko pomeni velike težave pa čeprav morda sploh ne potrebujemo veliko denarja. Morda le odlog do naslednje plače ali pa lažji nakup, ki se odplača na obroke. Takšen mini kredit vam bo prišel še kako prav.

Vplačajte si počitnice, popravite avtomobil ali pa kupite novo sedežno garnituro. Morda vaš otrok potrebuje novo kolo, oblačila ali pa imate v zaostanku nekaj odprtih računov. Kredit lahko najamete tudi takrat, ko enega morda kje že odplačujete. Praktično brez ovir in neodvisno od tega na kateri banki imate odprt račun. Mobilna banka vam je na voljo 24 ur na dan.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit