Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Hitri krediti

Hitri krediti

Ko hitri krediti niso problem

Naj vas novonastala finančna situacija ne vrže prehitro iz ritma. Težave okoli denarja se pojavljajo ves čas in pri vseh. Nihče ni izjema. Sploh pa ni treba, da gre za težave. Včasih bi si radi samo kupili kaj lepega, poskrbeli za garderobo ali pa si privoščili oddih. Hitri krediti so tu!

Dobesedno tu, na spletu. Za to je poskrbela mobilna banka, ki vsem Slovenkam in Slovencem s stalnim prebivališčem v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki nudi storitev hitrih kreditov. Ti so izplačani v roku 24 ur, navadno pa še mnogo hitreje in sicer že po 15-ih minutah od prejete in potrjene kreditne vloge.

So hitri krediti dragi?

Če je nekaj hitro in enostavno je verjetno drago. Tako si misli veliko ljudi a v tem primeru temu ne bo tako. Da so hitri krediti enostavni za najem poskrbi tudi dejstvo, da gre za kratkoročne kredite, ki so na voljo z dobo odplačevanja do 12 mesecev. In kako do kredita?

Zelo enostavno! Lahko sledite tudi povezavi iz tega članka, ki vas bo pripeljala do spletne strani mobilne banke kjer boste za začetek uporabili kreditni kalkulator. Če ste bili doslej po izračune kredita vajeni hoditi na banko boste tukaj s tem opravili kar sami. Pa brez skrbi, nobenega posebnega tehničnega znanja ne potrebujete.

Kreditni kalkulator in hitri krediti

Da bodo hitri krediti po vaši meri poskrbi omenjeni kreditni kalkulator. Vanj bo potrebno vnesti le tisti znesek kredita, ki ga potrebujete ter izbrati do 12 mesečnih obrokov. Nato bo pred vami informacija o višini posameznega obroka kot tudi vse potrebno kar se stroškov kredita tiče. Hitro in enostavno!

Ko boste z izračunom v popolnosti zadovoljni se boste lahko lotili izpolnjevanja vloge za kredit. Vzelo vam bo zgolj nekaj minut prostega časa kar pomeni, da boste lahko s tem opravili tudi med malico v službi. In ne, ne bo vam treba na banko, ne k notarju niti v kadrovsko po potrdilo o zaposlitvi.

Hitri krediti skoraj brez papirjev

Nadvse nadležno je hoditi od vrat do vrat in zbirati dokumentacijo, ki jo navadno zahtevajo hitri krediti. V primeru mobilne banke pa temu ne bo tako. Pri izpolnjevanju kreditne vloge namreč ne boste potrebovali kupa dokumentov pač pa samo osebni dokument in številko bančnega računa. Neverjetno kajne?

In to še ni vse kajti preden vam bodo na strani banke kredit odobrili ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. Za najem kredita tako ne rabite ne na banko in ne k notarju saj boste kredit naročili kar preko spleta in sicer s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Od koderkoli in ob katerikoli uri.

So spletni hitri krediti varni?

Ko govorimo o varnosti so spletni hitri krediti, ki jih najamete pri mobilni banki popolnoma varni. Omenjena banka na svojem področju sodi namreč med najboljše v EU deluje pa tudi v nekaterih drugih državah izven EU. Vodilo njihovega delovanja je transparentnost zato pred vami ne bodo nikoli ničesar skrili v drobni tisk.

Postopek najema kredita je nadvse transparenten saj boste v vsakem trenutku dobro vedeli vse potrebne podatke. Potem, ko bo kredit enkrat uspešno odplačan boste naslednjega lahko naročili kar preko SMS sporočila. Pa še nekaj. Denar lahko porabite za karkoli vas bo volja. Lahko ga dvignete, kaj plačate ali pa ga naložite v kriptovalute.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit