Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Hitri krediti za tujce

Hitri krediti za tujce

Hitri krediti za tujce

Če živite v tuji državi ste morda že doživeli, da so hitri krediti za tujce praktično misija nemogoče. Že tako ali tako je težko priti do kredita, saj so potrebni določeni pogoji med katerimi je navadno tudi državljanstvo ustrezne države. In kje pri nas najlažje do gotovine na hitro?

Če ste slovenski državljan z rednimi prihodki na svoj bančni račun in imate stalni naslov prijavljen v Sloveniji, potem lahko zelo hitro kredit naročite na mobilni banki. Ta vas bo razvajala preko spleta kar pomeni, da obisk banke v fizični obliki ne bo potreben. Le preko računalnika, tablice ali pametnega telefona z dostopom do spleta.

Zakaj je hitri krediti za tujce težko dobiti?

Pravila igre na posojilniškem trgu so za vse enaka. Že tako je dokaj težko ugoditi vsem zahtevam, hitri krediti za tujce pa so se še dodaten problem. Prej smo omenili mobilno banko pa povejmo še nekaj malega o njej. Mobilna je zaradi tega, ker bo prišla kamorkoli boste želeli.

Morda sedite na vrtu, v roki držite pametni telefon in berete ta članek. To pomeni, da lahko že isti trenutek naročite kredit. Če imate pri sebi morda še osebni dokument in številko bančnega računa, kliknete na povezavo, ki vodi do spletne strani mobilne banke in že lahko pričnete z enostavnimi koraki do kredita.

Ko hitri krediti za tujce niso na voljo

Kadar hitri krediti za tujce niso na voljo se ljudje poslužujejo različnih prijemov, je pa na mestu opozorilo, da je pri tem dobro biti še kako previden. Še posebej odsvetovano je izposojanje denarja na črnem trgu. Mobilna banka ima svoje storitve pravno urejene in kot takšna sodi med najboljše v EU.

Da bi tam prišli do denarja zares ne rabite veliko. Niti potrdila o zaposlitvi, notarskega overjanja, niti kakšnea poroka, da bi jamčil za vas s svojim premoženjem. Samo vnesete znesek kredita v kreditni kalkulator, izberete do 12 mesečnih obrokov in že bo pred vami izračun kredita z vsemi stroški vred.

Če hitri krediti za tujce niso za vas

Morda vas splošno zanimajo hitri krediti za tujce, za prijatelja, znanca ali poslovnega partnerja. V tem primeru bo najbolje preveriti vsako banko posebej. Mi lahko rečemo le, da ob osnovnih pogojih težko še kje tako enostavno pridete do denarja kot na spletu. Vas zanima kako hitro gre vse skupaj?

Potem, ko vas bo izračun kredita zadovoljil in vam bo višina obroka po godu, boste izpolnili vlogo za kredit. Ta bo vzela nekaj minut vašega prostega časa, potrudite pa se biti natančni. Ko boste vlogo izpolnili in jo preko spleta oddali v pregled, jo bodo v mobilni banki preverili in potrdili, če bo seveda ustrezna.

Hitri krediti za tujce niso opcija

Čeprav na mobilni banki izjemno enostavno do denarja pridejo vsi Slovenci in Slovenke, pa hitri krediti za tujce niso na voljo. Kljub temu boste ugotovili, da gre za storitev, ki premika meje. Denar je na bančni račun namreč nakazan navadno že po 15-ih minutah ali najkasneje v 24-ih urah.

Do kredita pridete kljub dejstvu, da kakšno posojilo morda že odplačujete, vaše kreditne sposobnosti pa ne bodo preverjali. Po končanem obdobju, ko bo prvi kredit odplačan boste lahko naslednjič najeli posojilo še hitreje, saj vam bo na voljo SMS kredit. Ker na banki ves čas skrbijo za novosti je dobro vsake toliko pokukati na njihovo spletno stran.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit