Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Posojilo na položnice

Posojilo na položnice

Potrebujete posojilo na položnice?

Vaše stanje na računu ne dohaja več vseh stroškov, ki kar naprej prihajajo in so vse višji? Potem ste morda pomislili na kak hiter kredit ali posojilo na položnice. K sreči obstaja kredit, ki ga lahko že danes naročite ne da bi vam bilo pri tem treba obiskati banko. Potrebovali boste samo računalnik, tablico ali pametni telefon ter dostop do spleta.

Če ste državljan Republike Slovenije in prejemate redne mesečne prihodke, obenem pa imate prijavljen tudi stalni naslov v Sloveniji, ne bo težav. Kredit boste v le nekaj klikih z miško ali s prstom po zaslonu telefona naročili v mobilni banki.

Za posojilo na položnice ni potrebe

Verjetno ste iz preteklosti vajeni najeti posojilo na položnice, ker je bilo tako takrat najbolj enostavno, pa je sedaj precej hitreje in še lažje to storiti preko mobilne banke. Potreben bo le en obisk spletne strani omenjene banke kjer boste našli vse potrebno za naročilo kredita. Za začetek si seveda pripravite izračun kredita.

To boste storili tako, da boste v kreditni kalkulator na spletni strani vpisali znesek kredita in izbrali na koliko obrokov bi ga radi odplačali. Na voljo vam bo 12 mesečnoh obrokov. Potem, ko boste z zneskom zadovoljni, pa boste lahko že izpolnili in oddali kreditno vlogo. Izračun bo zajel tudi vse stroške.

Pozabite posojilo na položnice

Tako lahko posojilo na položnice kar pozabite, saj hitreje do denarja še niste prišli kot boste sedaj. Kreditno vlogo izpolnjujte natančno da bo nato postopek brez vsakih težav stekel dalje. Ko boste vlogo oddali bo sledil le še njen pregled in potrditev.

Preden se lotite izpolnjevanja imejte pri sebi osebni dokument in številko bančnega računa. To bosta hkrati edina dokumenta, ki ju sploh potrebujete. Da bi razumeli kako zelo hitro poteka vse skupaj povejmo, da boste imeli denar nakazan navadno že po 15-ih minutah od potrjene vloge. Lahko se nekoliko zavleče glede na posamezen primer, a ne za dlje kot 24 ur.

Že imate posojilo na položnice?

Če morda posojilo na položnice že imate in bi ga radi odplačali lahko to seveda storite s kreditom na mobilni banki. Tu boste kredit dobili tudi v primeru, da kredit že imate, lahko pa starega celo obdržite in odplačujete oba. Pred odobritvijo na mobilni banki ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Konec je nadležnega stanja v vrsti na banki, iskanja parkirnega prostora in vožnje od banke do banke. Sedaj boste na enem mestu dobili vse in to kar od doma, iz službe ali od koderkoli se vam bo zahotelo naročiti hitri kredit. Preverite koliko ga lahko dobite in oddajte vlogo že danes.

Naj vas posojilo na položnice ne skrbi

Kot vidite za posojilo na položnice ni nobene potrebe niti vam ni treba skrbeti, če ste zašli v težave in starega kredita ne zmorete več plačevati, ker je prišlo do nekih nenadejanih stroškov. S pomočjo mobilne banke boste v nekaj trenutkih rešili vse svoje težave in še danes na svet gledali bolj pozitivno.

Banka, ki na tem področju sodi med najboljše v EU ve kako pomagati ljudem in jih pri najemu kredita ne ovira na nepotrebnih korakih. Pogoji so enostavni, ne bo pa vam treba predložiti potrdila o zaposlitvi niti hoditi k notarju kjer bi zapravili še več svojega časa in denarja.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit