Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Posojilo denarja brez dokumentacije

Posojilo denarja brez dokumentacije

Posojilo denarja brez dokumentacije

Se sprašujete ali je mogoče kje najeti posojilo denarja brez dokumentacije? Najboljši nasvet bi bil, da o tem raje ne razmišljate. Karkoli okoli posoje denarja brez dokumentacije se lahko precej slabo konča za vas, saj bi šlo za posojo na črno z vprašljivimi obrestmi. Najemite raje hitri kredit kot je treba.

In sploh ne boste potrebovali kopice dokumentov kajti na mobilni banki bodo od vas zahtevali le osebni dokument in bančno številko. Enostavno kajne? In ne le to, da ne komplicirajo z dokumentacijo, pač pa vam ne bo treba niti hoditi nikamor. Mobilna banka pride k vam oziroma jo obiščete preko spleta.

Naj posojilo denarja brez dokumentacije ne bo vaša edina ideja

Eden izmed boljših nasvetov bi zagotovo bil, da posojilo denarja brez dokumentacije pozabite. Seveda si lahko izposodite od prijatelja, sorodnika ali znanca, vendarle pa posoja denarja od neznane osebe ne sme biti opravljena brez osnovnih dokumentov. Poleg prej naštetega obstajajo le še trije pogoji za najem kredita v mobilni banki.

Slovensko državljanstvo, kar pomeni, da je kredit na voljo vsem Slovenkam in Slovencem, ki pa imajo obenem v Sloveniji prijavljen stalni naslov in na svoj bančni račun prejemajo redne mesečne prihodke. Če te pogoje izpolnjujete, potem lahko zaprosite za kredit in to ne glede na dejstvo, da kakšnega morda že imate drugje.

Pozabite na posojilo denarja brez dokumentacije

Najbolje bo iz misli odstraniti posojilo denarja brez dokumentacije in se zateči po denar pod legalnimi pogoji. Gre za to, da boste v tem primeru zavarovani tudi sami. V prvem koraku, pa vas bo verjetno zanimalo koliko kredita lahko dobite. V ta namen obiščite spletno stran mobilne banke.

To lahko storite tudi s klikom na povezavo v tem članku. Tam si seveda oglejte ponudbo, preverite vse informacije, potem pa lahko uporabite kreditni kalkulator s katerim si boste naredili izračun kredita. Vanj je treba vnesti le znesek tega in izbrati do 12 mesečnih obrokov. To je namreč maksimalno število obrokov za ta hitri kratko ročni kredit.

Posojilo denarja brez dokumentacije nima pravne podlage

Da bo vse tako kot je treba opustite idejo na posojilo denarja brez dokumentacije in se odločite raje za enostaven kredit kjer veliko papirjev ne potrebujete. Ob tem dodajmo, da boste do denarja prišli v zgolj nekaj minutah kolikor vam bo vzelo izpolnjevanje kreditne vloge. To boste izpolnili in oddali preko spleta.

Potrebujete računalnik ali tablico oziroma pametni telefon, pa že lahko naročite svoj kredit kar od doma, s poti ali iz službe. Ko bo kreditna vloga v rokah banke, jo bodo tam preverili, potrdili in izplačali denar. Kako hitro? Zelo! Navadno celo po 15-ih minutah in najkasneje v 24-ih urah.

Adijo posojilo denarja brez dokumentacije

Ker je legalno tako enostavno priti do kredita boste verjetno rekli adijo posojilo denarja brez dokumentacije. Upravljajte s svojim denarjem kakor vas je želja, pojdite na dopust, kupite kaj lepega svojemu partnerju ali pa poskrbite za vse tisto kar se je v zadnjem času nabralo. Z denarjem lahko namreč prosto razpolagate.

Kredit vam bo mobilna banka odobrila brez vpogleda v Sisbon kar pomeni, da ne bodo preverili vaše kreditne sposobnosti. Prav tako za kredit ne potrebujete potrdila o zaposlitvi niti kakšnega overjanja pri notarju, saj pogodba ne bo potrebna. Ko boste naslednjič znova potrebovali denar, pa ga boste lahko naročili kar preko SMS sporočila.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit