Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Izposoja denarja za brezposelne

Izposoja denarja za brezposelne

Izposoja denarja za brezposelne

Finančna slika posameznika ali družine je zelo pomembna za normalno funkcioniranje v svetu kjer se dobrine in življenjske potrebščine plačujejo. Žal vedno ni vse tako rožnato kot bi si želeli kljub temu da delamo in služimo plačo, takrat seveda pomislimo tudi na posojilo v banki. Kaj pa izposoja denarja za brezposelne?

Ta ideja sicer ni preveč dobrodošla kajti oseba, ki je brezposelna nima nobene garancije, da bi lahko posojilo odplačevala. V prvi vrsti na ta način ni zavarovan posojilodajalec, po drugi strani pa posojilojemalec hkrati tvega še večje težave kot jih ima morda tisti trenutek. Posojilo naj bo urejeno kot zahteva zakon.

Izposoja denarja za brezposelne ni dobra ideja

Kot je verjetno vsakomur jasno, izposoja denarja za brezposelne ni najboljša ideja. Še posebej ne v časih, ko je do kredita razmeroma lahko priti, a naj bo poskrbljeno vsaj za osnovne in minimalne pogoje. Na spletu lahko naletite na mobilno banko kjer res nič ne komplicirajo, pogoji pa so izjemni.

Za najem hitrega kredita potrebujete le slovensko državljantvo, stalni naslov prebivališča v Sloveniji in seveda redne mesečne prihodke. To bo vse, zato lahko rečemo, da gre za enega najbolj dosegljivih kreditov pri nas. Obenem pa je postopek nadvse enostaven in hiter kar lahko rečemo tudi za izplačilo denarja. Na voljo 24 ur na dan!

Izposoja denarja za brezposelne na črno

Kadar je predmet posojila izposoja denarja za brezposelne gre verjetno za posojilo na črno. To pomeni, da bi si izposodili denar od nekoga, ki zahteva visoke obresti, ki pa se lahko vedno še zvišajo, če je takšna volja. Ostanite na varni strani in najemite kredit pri mobilni banki.

V tem primeru vam ne bo treba niti na banko, saj najem kredita potreka preko spleta s pomočjo ustrezne naprave. Računalnik, pametni telefon ali denimo tablica. To pomeni, da boste kredit lahko naročili kadarkoli in ne glede na lokacijo kjer se boste tisti trenutek nahajali. Kredit lahko potrošite za karkoli brez predlaganja dokazil.

Legalna izposoja denarja za brezposelne ni možna

Zaposlitev in redni prihodki so temelj zdravega finančnega poslovanja, zato izposoja denarja za brezposelne ni legalna opcija. Pri posojilništvu je ključnega pomena, da sta na varnem obe strani. Tako posojilodajalec kot posojilojemalec.

Glede na to, da boste pri izpolnjevanju vloge potrebovali le številko bančnega računa in osebni dokument je jasno, da se lahko najema kredita preko spleta lotite še danes. Seveda vas zanima tudi koliko denarja lahko dobite. V ta namen vam bo še kako prav prišel kreditni kalkulator, ki ga najdete kar na spletni strani omenjene banke. Vanj vnesete samo znesek kredita in število mesečnih obrokov, največ 12 ter preverite izračun.

Izposoja denarja za brezposelne ni ok

Kredit na mobilni banki lahko naročite tudi, če je vaša plača z enim morda že obremenjena. Potrdila o zaposlitvi ne potrebujete kot tudi ne notarske overitve ali poroštva druge osebe. Gre za sila enostaven kredit, kljub temu pa to ni izposoja denarja za brezposelne kar je seveda dobro.

Že s samim kreditnim izračunom boste vedeli kakšni so stroški kredita, v naslednjih nekaj minutah izpolnili vlogo za kredit in jo oddali. Tu se vaša naloga konča in na vrsti je mobilna banka, ki vlogo preveri in jo potrdi. Že v naslednjih 15-ih minutah lahko potem pričakujete denar na računu, ki je izplačan sicer najkasneje v 24-ih urah.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit