Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Posojilo

Posojilo

Potrebujete posojilo že danes?

Zakaj sploh potrebujemo posojilo? V resnici nam pride prav več primerih kot bi pomislili ta hip. Gre lahko za rešitev trenutnih in nepričakovanih težav, za naložbo ali pa zgolj za lažje premagovanje finančnih učinkov, ki so navadno precej nesorazmerni glede na dohodke. Stroškov je vedno več kajne?

In kaj storiti, ko nenadoma potrebujemo nekaj denarja, banka nima preveč posluha za nas ali pa ne izpolnjujemo vseh zahtevanih pogojev? Po denar se odpravimo drugam! V resnici sploh ne daleč kajti skorajda zagotovo boste vse kar rabite dobili na spletu pri mobilni banki. Brez vožnje in hoje od vrat do vrat ter stanja v vrsti.

Hitro spletno posojilo

Verjetno ste tudi sami, kot vsi drugi, vajeni večino reči opraviti preko spleta. Žal vse pač ni tako zelo enostavno, a sedaj lahko tudi posojilo najamemo na ta način. Ne da bi naredili korak iz hiše. Morda kar iz službe ali s potovanja. Potrebujemo samo računalnik, tablico oziroma pametni telefon in seveda povezavo na splet.

V tem primeru lahko ob katerikoli uri in na katerikoli dan naročimo kredit pri mobilni banki. Koliko? To si lahko prav na hitro v nekaj klikih izračunate kar sami. Na spletni strani banke najdemo kreditni kalkulator v katerega vnesemo višino kredita, izberemo do 12 mesečnih obrokov in preverimo.

Enostavno posojilo

Zagotovo izjemno enostavno posojilo. Izračun kredita, ki bo predstavljen bo zajemal vse stroške, zneske obrokov in vse kar potrebujete za lažjo odločitev. Do nje boste še lažje prišli, če vam povemo, da za najem hitrega kredita tu ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, overjanja pri notarju niti kakšnega poroka.

Morda je slišati pretirano, a kaj porečete na to, da ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti? To seveda pomeni, da vas pri naročilu novega kredita morebiten stari ne bo oviral. Tega lahko odplačate ali pa plačujete dve mesečni obveznosti, če vam vaše finance to seveda omogočajo. In kako do izplačila na račun?

Pogoji za posojilo preko spleta

Da bi najeli posojilo pri mobilni banki potrebujete le osnovno dokumentacijo. Torej osebni dokument in številko bančnega računa. Na kateri banki imate tega odprtega sploh ni pomembno. Kredit lahko na mobilni banki najamejo komitenti različnih bank, novega računa pa vam v tem primeru ne bo treba odpirati.

Tudi do izplačila bo prišlo zelo hitro. Potem, ko boste preko spleta izpolnili vlogo in jo oddali jo bodo kaj kmalu že preverili na mobilni banki in jo odobrili, če bo seveda vse tako kot mora biti. Kar težko verjeti, a izplačilo bo navadno opravljeno že v naslednjih 15-ih minutah. Odvisno od več dejavnikov pa vsaj v 24-ih urah.

Naj bo posojilo po vaših željah

Pripravite si izračun kredita, ki zadovoljuje vašim potrebam in uporabite ga kot veste, da je treba. Takšno posojilo velikokrat rešuje stiske ljudi ali pomaga tistim pronicljivim, da uresničijo svojo poslovno idejo. Velikokrat zmanjka povsem malo, a za nekoga to pomeni nedosegljive zneske. Prav zato je tu mobilna banka.

Ta sodi kar v vrh EU mobilnega bančništva, zato ste lahko prepričani, da boste deležni zgolj najboljše storitve, ki bo opravljena hitro in profesionalno. Si predstavljate, da bi naročili kredit v službi, na poti domov pa bi že lahko šli po nakupih? Sedaj je to mogoče in na dosegu vaših rok že ta hip.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit