Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Izračun kredita

Izračun kredita

Zakaj je potreben izračun kredita?

Preden se odločite za kredit, se prepričajte, da je pravi za vas. Obstaja namreč veliko vrst različnih kreditov in njuihovih ponudnikov. Preverite pogoje in natančno preberite vse kar se tiče najema posameznega kredita. Da boste kar najbolje obveščeni pa poskrbite še za izračun kredita. Prav ta vam bo namreč dal končno sliko.

To pomeni, da boste imeli pred seboj izračun, ki bo vključeval znesek kredita in zneske posameznih obrokov. Pri mobilni banki lahko to opravite preko spleta in enako, na daljavo, naročite tudi kredit. V nadaljevanju vam postrežemo z informacijami kako po korakih enostavno priti do kredita v le nekaj minutah.

Po izračun kredita na splet

Najprej obiščite spletno mesto mobilne banke za kar lahko uporabite svoj pametni telefon, računalnik ali tablico. Nobene potrebe ni po kakšnih posebnih programskih orodjih ali digitalnih certifikatih. Na spletni strani boste nato našli orodje za izračun kredita, ki se imenuje kreditni kalkulator. Vanj vnesete le dve informaciji.

Prva je seveda znesek kredita, ki ga potrebujete in si ga želite, druga pa se nanaša na število obrokov v katerih boste odplačali kredit. Na voljo jih boste imeli do 12. Ta kratko ročni kredit boste lahko nato porabili za karkoli boste hoteli. Plačilo zapadlih položnic, nov kavč ali pa za kaj lepega kar si želite.

Naj vas vodi izračun kredita

Da boste na koncu izbrali najboljši kredit zase in ne bo predrag, bo torej poskrbel izračun kredita. Z njim boste v vsakem trenutku vedeli na čem ste. Še posebej z izračunom na mobilni banki, saj vam bo poleg vseh zneskov transparentno prikazal še vse stroške kredita.

Prav ti velikokrat odločajo o tem ali je kreditojemalec dobre ali slabe volje. Da bi bili zadovoljni s kreditom, ki ga najemate prej preberite vse pogoje. Pri mobilni banki navdušujejo s preprostimi pogoji, saj boste za kredit morali izpolniti le tri. Ste državljan Slovenije, imate v Sloveniji prijavljen tudi stalni naslov in prejemate redne dohodke?

Pogoji in izračun kredita

Kot vidite so pogoji za najem kredita v mobilni banki le trije. Ob tem pa boste kredit v celoti naročili kar na daljavo in sicer preko spleta. Kadarkoli boste želeli boste opravili izračun kredita in izpolnili vlogo za kredit kar je v resnici tudi vse. Potem bo vlogo pregledala banka.

Po potrditvi sledi le še izplačilo, ki pa navadno pride že 15 minut po potrditvi ali najkasneje v roku 24-ih ur. Ste vedeli, da lahko denar dvignete z računa in ga uporabite po svoji volji? Vas skrbijo papirji? Potrebujete samo osnovni oseben dokument in številko bančnega računa kamor vam bodo nakazali denar.

Izračun kredita in najem

Da bo najem kredita v mobilni banki minil brez komplikacij poskrbijo enostavni pogoji omenjene banke. Potem, ko boste opravili izračun kredita in izpolnili ter oddali vlogo za kredit sledi le še nakazilo denarja na vaš račun. Brez potrdila o zaposlitvi po katerega bi morali na sedež podjetja kjer ste zaposleni.

Tudi brez obiska notarja in drage overitve pogodbe in predvsem brez poroka ali zastavitve. To pa niso edine ugodnosti, ki vas čakajo na mobilni banki. Ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. To seveda pomeni, da ne bo prišlo do vpogleda v vaš Sisbon. Verjemite, da je pred vami super izkušnja.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit