Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Posojilo 500 EUR

Posojilo 500 EUR

Potrebujete posojilo 500 eur?

Niste ljubitelj kreditiranja in občutka, da ste nekomu dolžni? Povsem mogoče pa je, da ta trenutek potrebujete recimo posojilo 500 eur s katerim bi plačali nekaj nujnih računov ali servis za avtomobil, pa tega denarja nimate na razpolago. Zelo enostavno je dobiti takšno posojilo pri kateri od bank.

Morda kar preko spleta ne da bi vstopili v samo banko. Tako majhne kredite se navadno uredi kar preko telefona ali spletne pošte. Seveda niti ni nujno, da najamete kredit. Morda lahko dvignete limit poslovanja na svojem osebnem računu. Zakaj? Ker je to še precej ceneje. Seveda pa je možnosti še kar nekaj.

Po posojilo 500 eur k sosedu?

Velikokrat se v trenutku, ko potrebujemo le posojilo 500 eur ali kaj podobnega, obrnemo na sorodnike, prijatelja ali soseda. A pozor. V tem primeru večkrat pride tudi do konfliktov. Zgodi se, da ne moremo pravočasno vrniti celotnega zneska ali pa morda sosed potrebuje denar prej kot je mislil.

Izognite se težavam in kredit najemite na kateri izmed bank. Niti ni treba, da gre za vašo matično. Na voljo je tudi lepo število posojilnic, ki se ukvarjajo prav s takšnimi krediti. Bodite le toliko previdni, da boste prej preverili kje najemate kredit in boste to storili tako, da ga ne boste preveč preplačali.

Hitro posojilo 500 eur

Lahko bi rekli, da je posojilo 500 eur tudi zelo hitro urejeno posojilo. Kaj več od osebnega dokumenta ne boste potrebovali, v veliko primerih pa lahko takšno hitro posojilo najamete kar preko spleta. Odločite se za najboljšo ponudbo, opravite izračun kredita in bodite prepričani, da je to tisto kar potrebujete.

Navdušenje ob odobrenem kreditu lahko kaj hitro izhlapi, ko se zavemo, da smo spregledali kakšne dodatne stroške. Prav zato je pomembno, da so vsi stroški že zajeti v izračun kredita še preden se sploh odločite izpolniti in oddati kreditno vlogo. Takšni banki morate zaupati in mora biti transparentna že na prvi pogled.

Rešitev je posojilo 500 eur

Je zmanjkalo za kurjavo, zaostajate s položnico ali pa otrok potrebuje nova oblačila ali posteljo? Vse to lahko sedaj reši hitro posojilo 500 eur. Takšno posojilo bo hitro urejeno, odobreno ter izplačano, obenem pa ga boste tudi sami hitro odplačali. Pri tem ne bo visok niti znesek obroka.

Če se sprašujete kakšne pogoje vse boste morali izpolniti lahko rečemo le, da pri takšnem kreditu ne kakšnih posebnih. Navadno bo dovolj osebni dokument in plačilna lista. Ponekod slednje ni potrebno v primeru takega kredita. Vsekakor pa se pred najemom pozanimajte na različnih bankah in primerjajte ponudbe, saj boste le tako našli najboljšo.

Enostavno posojilo 500 eur

Lahko rečemo, da je posojilo 500 eur res enostavno. Zaslugo za enostavnost lahko pripišemo nizkemu znesku kakršnega lahko naročite brez težav preko spleta pri mobilni banki. V roki potrebujete le osebni dokument in številko svojega bančnega računa ter napravo z dostopom do spleta. Na banko vam namreč ne bo treba.

Kredit boste najeli s pomočjo tablice, pametnega telefona ali računalnika, pri čemer ne potrebujete potrdila o zaposlitvi niti kakšnega notarskega potrdila. Kredit boste imeli urejen v le nekaj minutah, do izplačila pa pogosto pride že 15 minut po potrjeni vlogi za kredit. Vsekakor obiščite mobilno banko in se prepričajte. 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit