Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Krediti

Krediti

Pomagajte si s krediti

Ko se v življenju pojavi situacija, ki vpliva na plačilno sposobnost ali pa onemogoča plačilo oziroma nakup nečesa kar potrebujete si lahko pomagate s krediti. Seveda so posojila dokaj zahteven zalogaj še posebej v primeru, če kakšnega imate ali pa niste kreditno sposobni. Kaj storiti v tem primeru?

Vedno lahko preverite ponudbo mobilne banke, kjer obstoječi kredit ni ovira za najem novega. Prav tako je popolnoma vseeno na kateri banki imate odprt bančni račun. Važno je samo, da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji, in da na svoj račun prejemate redne mesečne prihodke. Če ste tem pogojem zadostili si oglejte še ponudbo.

Hitri krediti

Najhitrejši krediti se zagotovo nahajajo na spletu kjer se v resnici prav vse odvija neverjetno hitro in predvsem enostavno. Že sami pogoji mobilne banke najem kredita močno olajšajo, potem pa je tu še dejstvo, da se vse stori na daljavo. Iz službe, med potjo ali udobno od doma iz naslanjača.

Da bi na mobilni banki najeli posojilo vam ne bo treba hoditi nikamor. V roke vzemite pametni telefon, tablico ali računalnik in obiščite spletno stran banke do katere lahko dostopate tudi s klikom na povezavo v tem članku. Tam boste prejeli vse potrebne informacije za nadaljevanje kot tudi vlogo za najem kredita.

Najbolj enostavni krediti

Besedi hitro in enostavno gresta lepo skupaj. In hitri krediti pri mobilni banki poosebljajo obe besedi. Da ne bo le hitro, ker govorimo o internetu, povejmo še nekaj pomembnih reči. Kredit na tej banki, ki se na svojem področju uvršča med najboljše v EU, boste dobili tudi brez kupa papirjev in drugih pogojev.

V prvi vrsti to velja za potrdilo o zaposlitvi katerega ne boste potrebovali. Prav tako vam ne bo treba k notarju kjer bi zapravili še nekaj časa in denarja. Tudi poroka ne rabite niti zastavitve vrednejših predmetov. Gre zares za nadvse enostaven kredit s katerim ne boste imeli večjih težav.

Krediti in izračun kredita

Najem kredita na mobilni banki je možen na do 12 obrokov, kredit pa si boste izračunali kar na spletni strani banke in sicer s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Krediti naročeni preko te banke so nadvse pregledni kar pomeni, da transparentnost ne bo izostala. Ko boste enkrat na strani torej uporabite kreditni kalkulator.

Gre za zelo enostavno spletno orodje v katero vnesete znesek za kredit in si izberete število obrokov. Na podlagi obeh podatkov vam bo kalkulator predstavil končni izračun, ki ga seveda lahko ponovite in ponavljate dokler ne dobite izračuna, ki je po vaših željah. Vanj bodo transparentno zajeti tudi vsi stroški.

Ko krediti rešujejo

Še posebej hitri krediti preko spleta so tisti, ki rešijo marsikatero zagato. Ko se pojavi potreba za denarjem je to navadno v trenutku in ni kaj dosti časa, da bi se obotavljali in iskali rešitve. Živimo v svetu kjer se vse odvija hitro, običajna plača pa marsikdaj ni dovolj za vse stroške in potrebe.

Na srečo lahko s kreditom na mobilni banki naredite kar vas je volja. Plačate račune ali si zgolj privoščite nekaj užitka. Ko boste oddali kreditno vlogo bo do izplačila navadno prišlo že v roku 15-ih minut po potrditvi, najkasneje pa v roku enega dne ali 24-ih ur.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit