Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Unicredit kredit

Unicredit kredit

Vas mori Unicredit kredit?

Morda ste v preteklosti najeli Unicredit kredit ali kredit v kateri od drugih bank in ste se znašli v situaciji, ko je enostavno zmanjkalo denarja. Se zgodi. Tu so različni stroški, kurjava, lahko se kaj pokvari in je plača kaj hitro premalo za vse nakopičene tegobe. Ampak banka nima milosti in treba bo ukrepati.

Sedaj lahko na srečo precej enostavno pridete do denarja kar preko spleta in sicer na mobilni banki. Ta je na voljo Slovenkam in Slovencem kjerkoli živijo, če imajo stalni naslov prijavljen v Sloveniji in prejemajo redne mesečne dohodke. Vse ostalo je tako otročje enostavno, da ste lahko brez skrbi.

Unicredit kredit že imam

Nič hudega, če kakšno posojilo kot je Unicredit kredit že imate. Na mobilni banki to ne bo oviralo procesa najema hitrega kredita preko spleta. Še več. Za najem tega kredita vam ne bo treba na kadrovsko po potrdilo o zaposlitvi niti ne boste hodili k notarju ali kam drugam.

Celotna storitev se opravi na daljavo od doma ali od koderkoli kjer imate na voljo računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. V resnici lahko kredit naročite že ta trenutek, če imate pri sebi še osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate plačo in kamor vam bodo kredit tudi nakazali.

Odplačajte Unicredit kredit

Res je, da je misel na dva kredita kar malce strašljiva zato lahko v primeru, Unicredit kredit že imate le tega odplačate z novim. Pri tem seveda pazite, da vam ostane dovolj še za tisto kar potrebujete. To boste najlažje storili tako, da obiščete spletno stran banke in uporabite kreditni kalkulator.

Ta vam bo namreč pomagal pri izračunu kredita na način, da boste vanj vnesli znesek kredita, ki ga potrebujete, izbrali določeno število obrokov in preverili izračun. Kratko ročni kredit je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesecev in vam ne bo povzročal veliko skrbi. Storitev je povsem transparentna.

Ko Unicredit kredit ni dovolj

Zgodi se seveda tudi, da najamemo kredit, ki pa v celoti ne pokrije vseh naših želja. Če vam je denimo Unicredit kredit prinesel manj od želenega pa lahko manjkajoči del nadomestite z novim kreditom na mobilni banki. Zanimivo, da do kredita tu pridete celo brez preverjanja kreditne sposobnosti in drugih komplikacij.

To pomeni, da ne bo prišlo do vpogleda v vaš Sisbon in morebitni stari dolgovi in krediti na končno odločitev ne bodo vplivali. Če želite že jutri živeti lepše naročite svoj kredit danes. Ta bo po potrjeni vlogi za kredit navadno izplačan zelo hitro in sicer po 15-ih minutah do največ 24-ih urah.

Unicredit kredit in pogoji

Tako kot ima vsaka banka svoje pogoje in jih ima Unicredit kredit imajo tudi ostale banke in posojilnice. Če izpolnjujete zahtevane pogoje pa lahko do denarja pridete zelo hitro. Še posebej na banki kot je omenjena mobilna banka, ki na svojem ožjem področju sodi v vrh EU po kvaliteti svojih storitev.

Zadovoljne stranke se redno vračajo, priporočajo omenjene storitve tudi svojim prijateljem in znancem ter uživajo dobrote, ki jih čakajo ob ponovnem najemu kredita. Takrat so namreč stare stranke upravičene do najema kredita preko SMS storitve kar pomeni, da do denarja dostopajo še mnogo hitreje. Vsekakor preverite in se prepričajte zakaj kredit najeti v mobilni banki.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit