Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Abanka kredit

Abanka kredit

Vas skrbi vaš Abanka kredit?

Ste se v preteklem obdobju že zadolžili in morda odplačujete posojilo pri NLB ali pa denimo Abanka kredit in ste se znašli v škripcih, ko ne morete plačati rednih obrokov? Gre za povsem razumljivo situacijo, ki se pač pripeti. Nič nenavadnega v tem svetu potrošništva in neskončno položnic.

A kaj storiti v tem primeru? Banke nerade čakajo in nimajo preveč posluha za težave človeka. V tem primeru lahko zdaj preko spleta naročite nov kredit pri mobilni banki, ki je na voljo vsem Slovenkam in Slovencem s stalnim naslovom v Sloveniji in z rednimi prihodki. In ja, tudi v primeru, da kredit že imate.

Naj vas Abanka kredit ne skrbi več

V primeru, da potrebujete denar na računu v roku 24ih ur, ste na pravem mestu. Razložili vam bomo vse potrebno za najem kredita kar preko spleta, brez veliko dokumentacije. Če nad vašo glavo visi obrok za Abanka kredit ali kredit kake druge banke, boste lahko zadevo rešili že zelo kmalu.

Kako kmalu? V nekaj minutah! A pojdimo po vrsti. Za obisk mobilne banke uporabite računalnik, tablico ali pametni telefon in kliknite na njihovo spletno stran. Ko boste enkrat tam pa preverite ponudbo in uporabite kreditni kalkulator za izračun svojega idealnega kredita. Izberite seveda ustrezen znesek ter do 12 mesečnih obrokov in preverite izračun.

Bi odplačali Abanka kredit?

Če bi na primer radi svoj Abanka kredit odplačali seveda imejte v mislih znesek za poplačilo in naredite še nekaj rezerve, da vam ostane denar še za kaj drugega. Bistveno je, da se zavedate svojih finančnih zmožnosti, saj boste morali plačevati mesečne obroke kakor je napisano v izračunu.

Ker bo ta zajemal tudi vse stroške se vam ne bo treba obremenjevati, da vas čakajo še kakšne skrite pasti. Na mobilni banki namreč ni nobene pogodbe z drobnim tiskom kamor bi se skrilo še več stroškov. Postopek najema hitrega kredita preko spleta je tako nadvse transparenten in enostaven. Predvsem pa izjemno hiter.

Abanka kredit in pogoji

Če ste za Abanka kredit potrebovali določene dokumente in pogoje ni nujno, da bo enako z mobilno banko. V resnici vam tam za najem kredita ne bodo pogojevali ničesar drugega razen naštetega v začetku tega članka. Od papirjev potrebujete pri sebi le osebni dokument in številko bančnega računa pa že lahko pričnete z izpolnjevanjem vloge za kredit.

Gre za povsem enostaven postopek, ki terja zgolj nekaj minut. V tem času boste natančno izpolnili obrazec in vlogo oddali v pregled. Na mobilni banki bodo vlogo preverili, jo odobrili, če bo vse v skladu z zahtevami ter izplačali kredit. Največkrat že po 15-ih minutah.

Abanka kredit naj ne bo razlog za skrb

Tudi, če Abanka kredit že imate ali ste zadolženi kje drugje, lahko še vedno najamete kredit na mobilni banki. Če želite lahko odplačujete oba, a je to seveda nekoliko bolj zahtevno za vas. Dejstvo pa je, da za najem kredita preko spleta ne boste naredili niti enega samega koraka.

Banko obiščete na daljavo, ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, notarske overitve, poroka niti zastavitve. Ste že slišali za bolj dostopen kredit? Verjetno ne. Kaj pa, če dodamo še nekaj presenetljivega? Pred odobritvijo se kreditojemalca vedno preveri, a ne v primeru mobilne banke. Tu vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali, denar pa lahko porabite za karkoli.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit