Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Gotovinski kredit

Gotovinski kredit

Kam po dober gotovinski kredit?

Kaj je dober gotovinski kredit je vprašanje za vsakega posameznika posebej. Nekomu več pomeni višina kredita kot obresti, nekomu drugemu pa denimo bolj enostavni pogoji in hitrost storitve. Če s slednjim ne želite čakati potem je čas za mobilno banko kjer kredit naročite preko spleta v nekaj minutah.

Prav ste prebrali, ne bo vam treba hoditi nikamor kajti mobilna banka svoje stranke razvaja na spletu. Tam vas pričaka njihova spletna stran kjer boste uredili vse potrebno za svoj kredit. Torej potrebujete pametni telefon ali računalnik, mogoče tablico in ste pripravljeni. Dokumentacija? Rabite samo osebni dokument in številka bančnega računa, nič drugega!

Po gotovinski kredit na splet

Mobilna banka med tovrstnimi sodi prav v vrh EU kar konec koncev niti ne čudi, saj gre za zares izjemno hitro in enostavno storitev. Ob tem pa so še pogoji kredita tako zelo osnovni, da z naročilom za gotovinski kredit ne bi smeli imeti nikakršnih težav. Pripravljeni na vse informacije?

Če imate slovensko državljanstvo in ste stalno prijavljeni na naslovu v Sloveniji ter prejemate redne mesečne prihodke, ste kandidat, ki izpolnjuje vse pogoje za najem kredita v mobilni banki. Vstopite na spletno stran banke in s pomočjo kreditnega kalkulatorja preverite koliko denarja lahko dobite. Uporaba le tega je enostavna in zanj ne potrebujete nobenega posebnega znanja.

Ko je gotovinski kredit lahko namenjen za karkoli

Ko boste v kreditni kalkulator vnesli znesek kredita in izbrali število mesečnih obrokov bo sledil izračun, ki bo na vašo srečo zajemal tudi vse stroške. Gotovinski kredit na mobilni banki lahko porabite za karkoli. Dokazovanje porabe ne bo pogojeno s predlaganjem računov ali drugih dokazil. Kupite lahko karkoli želite.

Hitrost izplačila na tej banki je v samem vrhu. Potem, ko oddate svojo vlogo za kredit bodo na banki kmalu preverili ali je pravilno izpolnjena, vnesli vaše podatke v sistem in jo potrdili. Ko se to zgodi je izplačilo na vaš bančni račun navadno izvedeno že v naslednjih 15-ih minutah, najkasneje pa v 24-ih urah.

Odličen gotovinski kredit

Lažje in hitreje do denarja verjetno ne gre, ob tem pa je omenjen gotovinski kredit tudi zelo transparenten, saj ste že od samega začetka seznanjeni z vsemi stroški in drugimi pomembnimi zneski. Posebej navduši dejstvo, da na banki ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti, Že imate kak kredit? Ni problema.

Ob vsem tem pa ne potrebujete niti potrdila o zaposlitvi, kot tudi ne drugih papirjev. Obisk notarja tudi odpade. Prepustite se izjemni storitvi in razmislite raje kaj vse potrebujete ter pripravite nakupovalni seznam. Kredit vam je na voljo na obroke in sicer do 12 mesečnih obrokov. Število le teh izberete sami.

Po gotovinski kredit brez težav

Skorajda ni mogoče še lažje priti do denarja v teh časih, saj je gotovinski kredit na mobilni banki tako enostaven in nezahteven, da lahko do njega pride večina zaposlenih Slovenk in Slovencev. Naj vaš jekleni konjiček ne čaka s servisom ali popravilom, morda pa je vaš računalnik že nekoliko počasen in potrebujete novega.

Ko boste s prvim kreditom opravili ga boste lahko naslednjič še hitreje naročili. Ne verjamete? Imeli boste možnost naročila kredita preko SMS sporočila. Mobilna banka kar ne neha presenečati, zato večkrat pokukajte na njihovo spletno stran, saj redno dodajajo nove reči in skušajo olajšati pot do kredita vsem.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit