Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Hitri kredit za nekomitente

Hitri kredit za nekomitente

Hitri kredit za nekomitente?

Vas zanima hitri kredit za nekomitente? Če v tem trenutku potrebujete hitri kredit in menite, da ga na svoji banki ne bi dobili, lahko poizkusite tudi kje drugje. V tem primeru vam ne bo žal, če boste preverili ponudbo mobilne banke. Če je še ne poznate boste kmalu ugotovili, da še dobro, da ste naleteli na ta članek.

Mobilna banka namreč dela s svojimi strankami preko spleta. Njena osnovna misija je s krediti pomagati tistim, ki so drugje ostali spregledani in ne komplicirati tam kjer ni treba. Kredit na mobilni banki lahko dobite precej preprosto, saj od vas ne bo zahtevala veliko reči.

Po hitri kredit za nekomitente na splet

Končno ste naleteli na banko, ki zna streči tem rečem tako, da bo kar najmanj vplivalo na vas. V tem primeru to pomeni, da boste svoj hitri kredit za nekomitente naročili kar preko spleta. Če tega niste vjeni prav nič hudega. Povsem enostavno bo, potrebovali pa boste le računalnik, tablico ali pametni telefon, ki ima dostop do spleta.

Pripravljeni? Če se ta hip sprašujete še o dokumentih vas lahko razveselimo s podatkom, da rabite le osebnega in številko tekočega računa pri svoji banki. Kredit na mobilni banki lahko najamete tudi, če niste njen komitent. V nadaljevanju vam pojasnimo kako v nekaj korakih do denarja.

Ko je hitri kredit za nekomitente enostaven

Mobilna banka zares ne komplicira. Tako boste svoj hitri kredit za nekomitente pridobili že z osnovnimi pogoji kot so; državljanstvo Republike Slovenije, stalni naslov prebivališča v Sloveniji in pa redni mesečni prihodki. Bolj osnovno verjetno že ne gre. Ob tem pa vam ne bo treba niti kam hoditi.

Vsekakor pa ne na banko, ki svojo storitev nudi preko spleta. Gre za zelo izpopolnjen sistem, ki uspešno deluje že nekaj časa in omenjeno banko v EU uvršča v sam vrh na tem področju. Do denarja boste prišli v roku 24-ih ur, čeprav do izplačila navadno pride že tudi po 15-ih minutah od potrditve vloge.

Vloga za hitri kredit za nekomitente

In kako oddati vlogo za hitri kredit za nekomitente? Povsem enostavno, preko spleta seveda. Vzemite si nekaj minut časa ne glede na to kje se nahajate. Fizičen obisk banke ne bo potreben, prav tako ne potrebujete dostaviti potrdila o zaposlitvi ali hoditi k notarju. To seveda pomeni, da se lahko udobno namestite na kavč in pričnete.

Obiščite spletno mesto mobilne banke in se razglejte, preberite vse informacije. Pri načrtovanju kredita uporabite kreditni kalkulator na spletni strani in si izračunajte svoj kredit. Vnesite le znesek, ki si ga želite na računu, označite število obrokov in že imate pred seboj izračun z vsemi stroški vred.

Hitri kredit za nekomitente na 12 obrokov

Svoj hitri kredit za nekomitente na mobilni banki lahko naročite na do 12 mesečnih obrokov. Za kaj potrebujete denar sploh ni pomembno, saj vam porabe ne bodo omejevali. Prav tako ne rabite potrdila ali računov o nakupu kot je to praksa pri namenskih kreditih kjer je denar na voljo zgolj za določen nakup.

Pojdite na dopust ali pa si privoščite novo opremo za avtomobil, računalnik, igralno konzolo, karkoli. Polepšajte dan sebi in svoji družini, rešite težavo z naročilom kuriva ali pa vložite denar na borzo. Pri tem seveda velja biti previden. S hitrim kreditom boste rešili vse svoje težave in si izpolnili želje.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit