Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Hitro posojilo denarja

Hitro posojilo denarja

Potrebujete hitro posojilo denarja?

Ko je denarnica prazna, do plače še daleč, na mizi pa neplačani računi, je čas za hitro posojilo denarja. Žal smo vajeni, da s posojili ne gre ravno vedno vse tako gladko kot bi si želeli sami. Takrat je treba zavihati rokave, preveriti konkurenco in poiskati najboljšo ponudbo.

Če morda še niste slišali za mobilno banko bo morda prav ta lahko postala rešitev za vas. V prvi vrsti povejmo, da gre za banko, ki posluje preko spleta kar pomeni, da jo boste obiskali s pomočjo tablice, pametnega telefona ali računalnika in ne fizično, kar pomeni, da ne boste izgubljali dragocenega časa.

Ko je hitro posojilo denarja hitra rešitev

In ne le, da je hitro posojilo denarja hitra rešitev, pač pa tudi dobra. Navadno je s stroški tako, da ne čakajo in kaj hitro smo lahko prepozni, zamudimo rok in potem plačamo še več. Lahko gre za težave s plačilom obstoječega kredita ali pa nenaden strošek.

In da, tudi v primeru, da kredit že imate, lahko na mobilni banki računate na novega. Trik je v tem, da vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali, vseeno je tudi na kateri banki imate tekoči račun ali kredit. Edini pogoji za najem kredita so trije. Slovensko državljanstvo, redni mesečni prilivi in stalni naslov v Sloveniji.

Po hitro posojilo denarja kar na splet

Brez izgubljanja časa, vožnje na banko, iskanja parkirnega prostora in stanja v vrsti. V le nekaj hitrih klikih bo hitro posojilo denarja urejeno dobesedno v nekaj minutah. Preverite ponudbo mobilne banke in uporabite njihov kreditni kalkulator v katerega je treba vnesti znesek kredita in število obrokov. Na voljo jih imate 12.

Takoj za tem se bo pred vami pojavil izračun kredita, ki bo zajemal tudi vse stroške. Brez kakšnih skritih pasti, transparentno in pošteno. Že v naslednjem trenutku boste lahko nadaljevali z izpolnjevanjem vloge za kredit katero bodo kmalu preverili na banki in vam odobrili kredit, če bo izpolnjena pravilno. Sledi nakazilo!

Hitro posojilo denarja v nekaj minutah

Pri izpolnjevanju vloge za hitro posojilo denarja potrebujete en osebni dokument in številko bančnega računa. Ko bo vloga enkrat preverjena in odobrena, pa bo do nakazila najverjetneje prišlo že v naslednjih 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24 ur. Že veste kaj boste storili z denarjem? To je popolnoma vaša odločitev.

Do kredita na mobilni banki boste prišli brez nadležne papirologije in skakanja od enih do drugih vrat. Ne potrebujete namreč niti potrdila o zaposlitvi ali prijatelja oziroma sorodnika, ki bi jamčil za vas s svojim poroštvom. Tudi zastavitev ne bo potrebna. Pred vami je izjemno enostavna pot do hitrega kredita.

Hitro posojilo denarja kot se šika

Kot vidite gre za hitro posojilo denarja kot se šika in posojilo s katerim lahko počnete kar vas je volja. Lahko si kupite novo kolo, notranjo opremo, računalnik ali pa enostavno pobegnete v tople kraje na lep in zaslužen dopust. V mobilni banki svoje stranke razvajajo tudi ob naslednjem obisku.

Banka, ki se na svojem področju uvršča v vrh EU zna opravljati svoje delo. Ko boste s svojim prvim kreditom zaključili, ga odplačali, boste lahko naslednjič kredit najeli kar preko SMS sporočila. To pomeni, da bo postopek še hitrejši in še bolj enostaven, pa čeprav je že v svoji osnovi izjemen.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit