Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Kredit z minimalno plačo

Kredit z minimalno plačo

Kam po kredit z minimalno plačo?

Iščete kredit z minimalno plačo? Potem ste še eden izmed tistih, ki trdo garajo, konec meseca pa vedno nekaj malega zmanjka. Čeprav smo varčni in gledamo na vsak cent, pa so nenadejani stroški in presenečenja tisti, ki nam podirajo načrte. Banke so precej neusmiljene v tem primeru in je do kredita precej težko priti.

Vsekakor preverite ponudbo mobilne banke, ki se ponaša s tem, da med tovrstnimi bankami spada v sam vrh EU. Ne komplicira s pogoji, zahteva zelo malo papirjev in je dostopna vsem Slovenkam in Slovencem s stalnim prebivališčem v Sloveniji ter rednimi prihodki na bančni račun. To so vsi pogoji.

Kredit z minimalno plačo na spletu

Pomembno je, da imate redne prihodke iz katerih boste plačevali svoje obveznosti. Mobilna banka pa na drugi strani od vas ne bo zahtevala potrdila o zaposlitvi niti vas pošiljala k notarju ali kam drugam. Res je kredit z minimalno plačo težko kje najeti, a se vendarle da.

Že imate kredit? Ni problema, pred odobritvijo kredita mobilna banka ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti. Vseeno pa je tudi kje imate odprt bančni račun. Novega vam seveda ne bo treba odpirati, saj ste lahko komitent katerekoli banke. Se že vidijo obrisi vašega novega kredita? Zagotovo. In tega boste najeli kar na daljavo, brez obiska banke.

Po kredit z minimalno plačo na splet

V primeru mobilne banke se lahko po kredit z minimalno plačo odpravite na splet. Pri tem ne potrebujete drugega kot pametni telefon, računalnik ali tablico. Edina dokumenta, ki ju potrebujete sta osebni dokument in številka bančnega računa, tako pa se boste izognili tudi gneči na cesti in čakanju v vrsti na banki.

Ne boste pa hitro in udobno zgolj naročili svojega kredita. Hitro se bo znašel tudi na vašem bančnem računu. Če boste vlogo za kredit natančno izpolnili se bo to zgodilo navadno že 15 minut po odobrtivi vloge ali najkasneje v 24-ih urah. Denar, ki ga boste prejeli, pa boste lahko prosto porabili.

Kredit z minimalno plačo je še mogoče dobiti

Zahteve bančnega trga so postale zares neizprosne in kar pogosto se zgodi, da kredit z minimalno plačo ni opcija. Preverite seveda ponudbo mobilne banke na njihovi spletni strani in si pripravite izračun kredita, ki bi bil po vašem okusu. To boste storili s pomočjo kreditnega kalkulatorja na spletni strani.

Je zelo enostaven za uporabo, saj vanj vnesete samo znesek kredita, izberete število mesečnih obrokov in že lahko preverite izračun. Da boste ob tem še bolj pomirjeni pa velja izpostaviti, da bo izračun kredita zajemal tudi celotne stroške le tega. Brez skrivanja v drobnem tisku, pregledno in pošteno. Ste že pripravili nakupovalni seznam?

Tudi kredit z minimalno plačo

K sreči se danes še vedno da dobiti tudi kredit z minimalno plačo, le malce se je treba pozanimati in preveriti vse pogoje. Zanimivo, da za kredit v mobilni banki ne boste potrebovali niti poroštva ali kakšne zastavitve. Nadvse enostaven postopek s katerim lahko opravijo tudi tehnično manj izkušeni.

Ko boste prejeli prvi kredit in ga sčasoma tudi odplačali, vas bo mobilna banka uvrstila na poseben seznam preverjenih strank, ki imajo naslednjič še dodatno olajšan dostop do denarja. Menite, da to sploh ni mogoče? Pa je. Naslednjič boste namreč lahko kredit naročili kar s preprostim SMS sporočilom. Na voljo 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit