Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
NKBM kredit

NKBM kredit

Ste odplačali NKBM kredit?

Ste zaključili svoj NKBM kredit oziroma ravno odplačali posojilo v kaki drugi banki in razmišljate o novem kreditu? Potem si vzemite čas in preverite hitri kredit mobilne banke, ki na tem področju sodi v sam vrh EU. Se sprašujete na katerem področju? Na področju mobilnega bančništva seveda.

Gre za vrsto finančnih storitev, ki se izvajajo na daljavo in sicer s pomočjo spleta ter ustrezne tehnične opreme. Pa kar brez strahu. Rabite le svoj pametni telefon ali tablico oziroma računalnik. Nobene dodatne programske opreme, digitalnega certifikata ali kakšnega posebnega znanja. Kredit lahko naroči tudi povsem povprečen uporabnik interneta. Vas zanima več o tem kreditu?

NKBM kredit ne bo problem

Morda pa NKBM kredit šele odplačujete in ne veste kako bi prišli še do nekaj malega denarja, ki ga potrebujete za različne stvari. Se vam je pokvaril avtomobil in mora nujno na popravilo? Morda bi zamenjali pohištvo v svojem domu oziroma se odpravili kam v tople kraje.

Kredit na mobilni banki lahko uporabite povsem skladno s svojimi željami, saj vam na tem mestu porabe ne bo nihče pogojeval. Pogoji za najem kredita so nadvse enostavni in zajemajo le slovensko državljanstvo, stalno prebivališče v Sloveniji in pa redne mesečne prihodke oziroma plačo. Če tem trem pogojem zadostujete ni razloga, da ne bi oddali vloge za kredit.

NKBM kredit in pogoji

Če ste seznanjeni s pogoji za NKBM kredit ali posojilo v kateri drugi banki boste verjetno priznali, da na mobilni banki vsekakor ne bo nič bolj zapleteno. Prej manj kot obratno. Kreditno vlogo boste izpolnili v le nekaj klikih, pred tem pa izdelali še izračun kredita. Se sprašujete kako?

Na spletnem mestu mobilne banke vas čaka kreditni kalkulator, ki je povsem enostaven za uporabo in pripravo omenjenega izračuna. Potem, ko boste vnesli znesek kredita in izbrali število obrokov bo pred vami hitro tudi izračun kredita. V njem bodo všteti tudi stroški, zato boste lahko povsem mirni glede nadaljevanja. Zneski obrokov vam bodo prav tako znani.

NKBM kredit in papirji

Navadno nas potrošnike jezi papirologija in gora dokumentov ter dokazil, ki jih moramo banki dostaviti preden se sploh lahko začnemo pogovarjati o najemu kredita. Hitri kredit pri mobilni banki pa boste najeli le z osebnim dokumentom in številko bančnega računa. Verjetno manj papirjev kot NKBM kredit ali kako drugo posojilo.

In ni vse le v tem. Gre za sila enostavno storitev s katero boste opravili od doma, iz službe ali celo na poti. Denimo med vožnjo z avtobusom ali vlakom. Ste na dopustu in je zmanjkalo nekaj denarja? Ni problema, rešitev je mobilna banka. Brez potrdila o zaposlitvi in dragega notarskega overjanja.

Ko NKBM kredit ni v napoto

Ker lahko v mobilni banki do kredita pridete tudi v primeru, da enega že odplačujete je jasno, da vam NKBM kredit ne bo stal na poti pri tem. Privoščite si vse kar ste si zamislili, kupite nov računalnik ali pa se zgolj podajte na teden razvajanja v tujino.

Poraba denarja bo odvisna le od vas. Ko boste kredit enkrat odplačali, pri čemer omenimo do 12 mesečnih obrokov, boste lahko naslednjič do denarja prišli še mnogo hitreje. Poslali boste enostaven SMS, saj bodo imeli na banki že vse vaše podatke potrebne za odobritev. Sliši se super in tako tudi je. V 24-ih urah!

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit