Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
NLB izračun kredita

NLB izračun kredita

Kako poteka NLB izračun kredita?

So se nad vas zgrnili črni oblaki in je na kupu več položnic kod kdajkoli? Potem ste zagotovo že pomislili na najem posojila v kakšni banki ali posojilnici. Preden se odpravite po kredit vsekakor preglejte konkurenco, in če vas zanima NLB izračun kredita, podoben izračun naredite še kje.

Lahko rečemo, da boste za enega poskrbeli nadvse hitro in z njim morda opravili že v naslednji minuti. Enostaven kreditni kalkulator vam je namreč na voljo na spletni strani mobilne banke kamor pridete tudi s klikom na povezavo iz tega članka. Ne boste pa tam hitro pripravili samo izračuna, pač pa enako hitro naročili tudi kredit.

NLB izračun kredita že imate?

Že imate NLB izračun kredita? Odlično! Več podatkov kot imate pri sebi lažje boste izbrali ustrezen kredit za svoje potrebe. Pri tem bodite zahtevni in preverite tudi vse pogoje ter način kako boste prišli do denarja. Velja biti pozoren tudi na morebitne dodatne zahteve ali dejstvo, da morda denarja ne smete porabiti za karkoli.

V primeru mobilne banke teh skrbi ne bo. Denar lahko namenite za karkoli, kredit je odobren hitro, posebnih pogojev pa nimajo. Kredit lahko najamejo komitenti katerekoli banke, novega računa pa jim pri tem ne bo potrebno odpirati. Že imate kredit? Ni skrbi, tudi v tem primeru je mogoče dobiti kredit.

Je NLB izračun kredita preskormen?

Ok, odpravili ste se na banko, pridobili NLB izračun kredita in na koncu ugotovili, da vendarle potrebujete še malce več. Kaj sedaj? Kot rečeno, na mobilni banki lahko naročite hitri kredit tudi v primeru, da enega že imate. Koliko ga lahko dobite, pa preverite kar sami z obiskom spletne strani in z uporabo kreditnega kalkulatorja.

S pogoji tam so izredno nezahtevni, saj bo dovolj, če ste državljan Slovenije, imata tu prijavljen stalni naslov bivanja in na svoj bančni račun prejemate redne mesečne prilive. Za izpolnjevanje vloge, pa ne boste rabili kaj drugega kot samo osebni dokument in številko svojega bančnega računa.

Naj vas NLB izračun kredita ne skrbi

Kot vidite morebiten nekoliko nižji NLB izračun kredita ali izračun kake druge banke ni razlog za skrb. Osredotočite se na znesek, ki ga potrebujete in pomislite kako visok obrok boste zmogli plačevati. Na mobilni banki je hitri kredit na voljo z odplačilno dobo, ki šteje do 12 mesečnih obrokov.

Preden se odločite kateri kredit boste najeli imejte v mislih še dejstvo, da bo izračun kredita na mobilni banki zajemal vse stroške, ki bodo transparentno prikazani še preden se boste odločili nadaljevati z vlogo za kredit. Najlepše pri vsem tem pa je, da boste kredit naročili kar od doma. Se sprašujete kako?

NLB izračun kredita in pogoji

NLB izračun kredita smo pustili za seboj in se osredotočili na najem kredita. Če boste to storili pri mobilni banki boste v ta namen potrebovali le računalnik, tablico ali enostavno kar svoj pametni telefon ter povezavo na splet. Od doma, iz službe, z vlaka ali avtobusa. Popolnoma vseeno in nadvse hitro.

Kreditno vlogo boste izpolnili na spletu in jo oddali, nakar bo po pregledu in odobritvi s strani banke v teku kmalu tudi izplačilo. Brez potrdila o zaposlitvi, brez notarske overitve, poroštva ali zastavitve. Tudi kreditne sposobnosti ne bodo preverjali zato se lahko že v naslednjih minutah lotite najema svojega kredita.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit