Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
NLB posojilo

NLB posojilo

NLB posojilo ni edino

Čeprav ste se na splet podali z idejo, da iščete NLB posojilo, pa ni nujno, da bi gledali zgolj eno ponudbo. Sploh ni rečeno, da se na koncu ne boste odločili zanj, a boste to storili mnogo bolj samozavestno, saj boste preverili tudi konkurenco in naredili nekaj primerjav.

Naj vam ne bo težko odklikati še kam drugam. Na mobilno banko morda kjer boste našli ponudbo, ki vas bi lahko kaj hitro navdušila. Zakaj? Po eni strani zato, ker lahko tam kredit najamejo tudi komitenti drugih bank po drugi strani pa zato, ker je najem kredita tam enostaven in predvsem brez komplikacij.

Imate izračun za NLB posojilo?

Če že imate izračun za NLB posojilo ali posojilo v kakšni drugi banki ga vsekakor primerjate še z drugimi. Na mobilni banki boste do takšnega izračuna prišli preprosto, da bolj ne bi šlo. Ker gre za mobilno banko seveda tja ne boste hodili. Obiskali jo boste samo preko spleta.

Namesto avtomobila boste tako uporabili računalnik, tablico ali pametni telefon, ki ima dostop do spleta. Brez kakšnih dodatnih aplikacij ali zapletenih programov. Najem kredita na daljavo poteka neverjetno hitro, denar pa je navadno nakazan še isti dan, najkasneje v roku 24-ih ur. Vas zanima več? Potem berite naprej in se prepričajte, da gre za super ponudbo.

Zamuja obrok za NLB posojilo?

Če ste v situaciji, ko že imate NLB posojilo in morda ta hip ne zmorete plačati obroka, lahko rešitev poiščete na mobilni banki. Tam namreč najamete kredit brez večjih težav in z njim pokrijete odprte račune, plačate položnice ali pa si kupite kar pač potrebujete. V tem primeru lahko kredit na mobilni banki uporabite tudi za poplačilo.

Izračun kredita vam bo povedal koliko denarja lahko prejmete, vi pa boste izračunali potem koliko vam ga mora še ostati. V kreditni kalkulator na spletni strani mobilne banke vnestite znesek kredita, število mesečnih obrokov in preverite končne zneske. Vanje bodo zajeti tudi vsi stroški.

Naj vas NLB posojilo ne skrbi

Če želite lahko NLB posojilo tudi obdržite in nato plačujete oba hkrati, vendar se prej prepričajte o svojih plačilnih zmožnostih. Kredit na mobilni banki je na voljo Slovenkam in Slovencem s stalnim prebivališčem v Sloveniji in rednimi mesečnimi prilivi na bančni račun. Drugi pogoji? Ni jih, to je vse.

Pred izpolnjevanjem vloge za vaš hitri kredit imejte pri sebi osebni dokument in bančno številko. Ker govorimo o spletni mobilni banki boste kredit naročili seveda preko spleta ne glede na lokacijo kjer se ta trenutek nahajate. Vlogo boste poslali na mobilno banko kjer jo bodo hitro pregledali, odobrili in izplačali kredit v roku 24-ih ur.

Stroški kot NLB posojilo?

Če se sprašujete ali vas bo ta hitri kredit stal toliko kot NLB posojilo preverite izračun s kreditnim kalkulatorjem. Tam boste imeli namreč na razpolago vse potrebne podatke in se na podlagi tega tudi lažje odločili. S kreditom lahko storite kar vas je volja. Peljete avto na servis, kupite novo sedežno garnituro itd.

Dodajmo še nekaj zelo pomembnih reči preden se odločite kje boste najeli naslednji kredit. Na mobilni banki do njega pridete brez preverjanja kreditne sposobnosti in brez potrdila o zaposlitvi. To pa še ni vse. Ne potrebujete niti zastavitve ali poroka kar pomeni, da praktično ni prav nobenih ovir.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit