Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Posoja denarja fizičnim osebam

Posoja denarja fizičnim osebam

Posoja denarja fizičnim osebam

Ste v zadnjem času izčrpali vse možnosti na finančnem področju, na polici pa še vedno vztrajajo neplačane položnice in računi? Zagotovo ste že pomislili kako poteka posoja denarja fizičnim osebam in kako morda pridobiti kak hitri kredit brez pretiranih pogojev in stroškov. Takšnega najdete na mobilni banki kar preko spleta.

Gre za sila enostavno storitev, ki je tako zelo priljubljena, da se mobilna banka uvršča v sam vrh EU tovrstnih storitev. Ne bo vam treba na banko, niti ne k delodajalcu ali k notarju. Zakaj in kako je to mogoče? Popolnoma enostavno je. Mobilna banka je na spletu, potrdila o zaposlitvi pa ne zahteva.

Kako poteka posoja denarja fizičnim osebam

Lahko bi rekli, da posoja denarja fizičnim osebam na mobilni banki poteka hitro in učinkovito. Ker od svojih strank ne zahteva drugega kot le tri osnovne pogoje, so navdušeni vsi Slovenci. Potrebno je biti državljan Slovenije, imeti tukaj prijavljen stalni naslov in na bančni račun prejemati redne mesečne prihodke.

To bo zares vse čeprav se vam ta hip zdi nemogoče. Poleg sebe imejte le še en osebni dokument in seveda številko bančnega računa kamor vam bodo kredit nakazali. Vse skupaj boste rešili v nekaj minutah, saj pot na banko ne bo potrebna. Potrebujete samo računalnik, tablico ali pametni telefon z dostopom do spleta.

Hitra posoja denarja fizičnim osebam

Čeprav so vas na vaši banki morda že zavrnili, pa vas lahko reši posoja denarja fizičnim osebam na mobilni banki. Preverite koliko denarja lahko prejmete, tako da v kreditni kalkulator na spletni strani banke vnesete znesek kredita in število obrokov po svoji želji. Izberete lahko do 12 mesečnih obrokov.

Zanimivo dejstvo je še, da lahko z denarjem prosto razpolagate kar pomeni, da vas pri tem ne bodo omejevali. Kaj lepega za dom in družino, novo pohištvo, igralno konzolo, opremo za otroka ali pa krasno potovanje. Povsem vseeno in v celoti odvisno od vas in vaših potreb. Mobilna banka vas pričakuje 24 ur na dan.

Ko je posoja denarja fizičnim osebam ekspresna

Tako kot je vse na spletu hitro na dosegu rok je tudi posoja denarja fizičnim osebam lahko izjemno hitra, če se banka tega zaveda. In mobilna banka se, zato ni po naključju tako zelo priljubljena. Pohvale dežujejo ves čas, ljudje pa se radi vračajo tudi kasneje, ko jih pričaka še eno presenečenje.

Potem, ko so uspešno zaključili s prvim posojilom jih banka avtomatično doda na seznam zaupanja vrednih in ima tako podatke že shranjene. Zato je naslednjič dovolj že enostavno SMS sporočilo in denar je že na poti na bančni račun. Mobilna banka svoje stranke razvaja, saj se zaveda kaj trg potrebuje.

Učinkovita posoja denarja fizičnim osebam

Gre za izjemno učinkovito storitev, ki se je v moderni dobi digitalizacije hitro prijela. Ker pred samo odobritvijo vloge za kredit ne preverjajo kreditne sposobnosti je možno kredit najeti celo v primeru, da potrošnik kakšen kredit že odplačuje. Tovrstna posoja denarja fizičnim osebam je zagotovo ena najbolj učinkovitih.

Hitro pa ni zgolj naročilo, ampak tudi izplačilo. Do tega bo na vaš račun navadno prišlo že po 15-ih minutah od uspešno poslane in potrjene kreditne vloge. Najkasneje se to zgodi v roku 24-ih ur, saj je odvisno tudi od posameznega primera in dneva v tednu ter dejstva ali ste vlogo pravilno izpolnili.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit