Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Posojila

Posojila

Kam po ugodna posojila?

Posojila so na našem trgu dokaj dostopna širši množici. Res je, da je treba izpolnjevati določene pogoje, a so na drugi strani na voljo tudi ponudbe bank, ki prav veliko dokumentacije in pogojev ne zahtevajo. Ena takšnih je zagotovo mobilna banka, ki vam preko spleta ponudi hitri kredit.

Ta je urejen v nekaj minutah, saj z naročilom opravite kar preko spleta, ne da bi vam bilo treba pri tem sploh oditi od doma. Kar s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona si lahko naročite kredit preko spleta v le nekaj klikih. Pred tem pa poskrbijo tudi za transparenten izračun na spletni strani.

Izračun posojila

Da vam na koncu ne bi bilo žal in morda ne bi bili presenečeni nad kakšnimi rečmi iz drobnega tiska glede posojila je tu za vas kreditni kalkulator. Vanj bo treba vnesti samo znesek kredita, ki ga imate v mislih, izbrati še do 12 mesečnih obrokov in že je pred vami celoten izračun.

Ta bo namreč zajel tudi vse stroške kar pomeni, da presenečenj ne more biti. Negativnih seveda. Pozitivnih vas čaka še kar nekaj. Naj na tem mestu povemo, da od papirjev ne potrebujete nič drugega kot en osebni dokument in seveda številko svojega bančnega računa kamor prejemate redne dohodke.

Pogoji za spletna posojila

Ko govorimo o najemu posojila preko mobilne banke vas ne bo čakalo niti kaj veliko pogojev. Zgolj trije popolnoma osnovni kot so; slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redni mesečni prihodki. Na vse ostalo kar potrebujete za najem kredita drugje, lahko pozabite.

Na mobilni banki boste do kredita namreč prišli v nekaj minutah, celo brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez obiska notarja in tudi brez potrdila o zaposlitvi. To pomeni, da vas od denarja loči le še nekaj enostavnih klikov s katerimi boste izpolnili vlogo za kredit, in jo poslali v pregled. Izplačilo navadno sledi že 15 minut po potrditvi.

Najhitrejša posojila

Spletna posojila so verjetno najhitrejši krediti sploh. Poleg tega, da so hitro naročena in tudi realizirana, pa je hitro tudi izplačilo, ki sledi najkasneje v roku 24-ih ur. Mobilna banka deluje v več državah in v EU sodi med najboljše na tem področju. Ko jo boste enkrat obiskali, boste vedeli zakaj.

Transparentnost je ves čas opazna, saj boste že v kreditnem izračunu prejeli vse potrebne informacije. Tako tiste o višini posameznega obroka, kot tudi o vseh stroških kar je še kako dobrodošlo v luči tega, da s tem navadno nimamo najboljših izkušenj. Se še sprašujete kam po naslednji kredit? Najbrž ne.

Enostavna spletna posojila

Da so spletna posojila postala tako zelo priljubljena je razlog samo en. Gre za široko dostopnost, saj imamo praktično ves čas pri sebi vsaj eno napravo z dostopom do spleta preko katere lahko naročimo kredit v nekaj trenutkih. Brez posebnega znanja in brez nepotrebnih aplikacij ali digitalnih certifikatov.

Uporaba mobilne banke je prijazna vsem in je dobro premišljena. Moderna banka, ki se zaveda napredka ima tako v svojem arzenalu dobrot tudi SMS kredit. Kot se vam je verjetno že posvetilo, lahko v tem primeru kredit naročite kar s poslanim sporočilom preko telefona. Je pa treba pred tem odplačati svoj prvi spletni kredit na mobilni banki.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit