Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Posojilo brez dokumentacije

Posojilo brez dokumentacije

Zakaj bi najeli posojilo brez dokumentacije?

Že takoj na začetku je dobro povedati, da posojilo brez dokumentacije vsekakor ni dobra izbira. Zadeva že v osnovi namiguje na posojo denarja, ki ni legalna oziroma se izvaja na črno. In ne, ne gre zgolj za pravni vidik. Tudi vi kot posojilojemalec na ta način ne boste v nobeni točki zavarovani.

Nikoli ne boste vedeli kakšne obresti plačujete, obroki pa bi se lahko vlekli v nedogled. Namesto tega raje poiščite hitri kredit kot mora biti. Morda menite, da niste kreditno sposobni, imate premajhno plačo ali pa že odplačujete kak kredit. Za vse obstaja rešitev, zato preverite kaj vam ponuja mobilna banka.

Imate posojilo brez dokumentacije in težave?

Če ste pred časom najeli posojilo brez dokumentacije in se sedaj soočate z morebitnimi težavami, saj ga nikakor ne morete odplačati, poplačajte stari kredit z novim. Tega najemite na mobilni banki preko spleta kjer boste v vsakem trenutku vedeli koliko boste zanj plačali. Vse to boste vedeli še pred oddajo kreditne vloge.

To boste izpolnili na spletni strani omenjene banke, še prej pa uporabili kreditni kalkulator s katerim boste pripravili idealen izračun kredita zase. Vanj zgolj vnesite znesek, ki ga potrebujete in izberite vse do 12 mesečnih obrokov nakar boste že lahko preverili izračun. In ne pozabite, vanj bodo že zajeti vsi stroški.

Posojilo brez dokumentacije ni pregledno

Za razliko od kredita na mobilni banki posojilo brez dokumentacije ni transparentno. Tega pa si seveda ne želite. In če ste mnenja, da do legalnega kredita ne morete, pomislite še enkrat. V mobilni banki morate izpolnjevati le tri pogoje. Biti morate državljan Republike Slovenije, imeti tukaj prijavljen stalni naslov, na svoj bančni račun pa morate prejemati redne mesečne dohodke.

Izpolnjujete vse tri? Odlično! Pripravite le še osebni dokument in številko bančnega računa pa že lahko naročite svoj kredit. Se sprašujete kje se nahaja banka? Nikjer drugje kot en klik stran, na spletu seveda. Mobilno banko boste obiskali s pomočjo računalnika, pametnega telefona ali tablice.

Posojilo brez dokumentacije ni ok

Pozabite raje na posojilo brez dokumentacije in najemite kredit kot se šika. Takšnega za katerega vam ne bo žal in bo kmalu odplačan. Z denarjem si boste lahko kupili karkoli ali pa ga denimo porabili za plačilo položnic, nakup oblačil, dopust. V nadaljevanju še nekaj malega o dokumentaciji.

Verjetno se vam zdi nemogoče, da je bilo doslej našteto že vse? Pa je bilo! Ne potrebujete ničesar drugega, saj potrdila o zaposlitvi ne bodo zahtevali. Nihče vas ne bo pošiljal k notarju na overjanje pogodbe in poroka prav tako ne boste iskali. Pred vami je eden najhitrejših in najbolj enostavnih kreditov sploh.

Adijo posojilo brez dokumentacije

Verjamemo, da vas prepriča ponudba mobilne banke, ki se na svojem področju uvršča v sam vrh EU mobilnih bank in na posojilo brez dokumentacije ne boste niti pomislili več. Brez strahu tudi v primeru, da nimate pretiranih izkušenj s tehnologijo. Postopek je naravnost otročje enostaven in primeren za vse.

Ne potrebujete nobene posebne aplikacije, zato le brž v akcijo. Ko boste oddali vlogo za kredit in bo ta pregledana ter potrjena, boste navadno denar prejeli že po 15-ih minutah. Najkasneje boste lahko zapravljali v roku 24-ih ur. Zagotovo že imate v mislih kaj vse si boste privoščili. Obiščite mobilno banko kadarkoli!

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit