Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
SKB kredit

SKB kredit

Primerjate svoj SKB kredit?

Če ste v fazi iskanja kredita zase in preverjate ponudbe kot je SKB kredit, NLB in druge boste verjetno naredili najbolje, če jih boste primerjali čim več. Ne pozabite še na eno rešitev, ki sliši na ime mobilna banka. Morda ta hip najbolj fleksibilna banka na trgu hitrih kreditov kjer do denarja pridete praktično brez obiska banke.

V resnici ne le banke, saj vam ne bo treba obiskati nikogar. Ne banke, ne notarja, prijatelja, ki bi ga prosili, da bi bil vaš porok niti koga drugega. Ne potrebujete niti potrdila o zaposlitvi, zato lahko mirne duše rečemo, da gre za enega najbolj enostavnih kreditov.

SKB kredit in pogoji drugje

Karkoli ste morali priskrbeti za SKB kredit je navadno potrebno tudi drugje. V mobilni banki v resnici zahtevajo le tri reči. Da ste državljan Republike Slovenije, imate tu prijavljen tudi stalni naslov, in da na svoj bančni račun prejemate redna mesečna plačila. To so edini trije pogoji, ki jih imajo.

Ob izpolnjevanju kreditne vloge, ki poteka na spletu, potrebujete pri sebi tako samo en osebni dokument in pa številko bančnega računa. Presenečeni? Niste edini. Tako enostavnega in zelo hitrega kredita ni daleč naokoli. Po odobritvi je denar nakazan najkasneje v 24-ih urah, največkrat pa že po 15-ih minutah od potrjene vloge.

Bi SKB kredit odplačali?

Seveda je opcija tudi, da SKB kredit že imate in bi ga radi morda odplačali preden bi najeli novega. Tega vam na mobilni banki sicer ni treba storiti, bo pa vsekakor lažje potem plačevati samo eno obveznost na mesec namesto dveh. Pri tem si pomagajte z izračunom kredita na spletni strani mobilne banke.

Uporabite kreditni kalkulator, vanj vnesite zahtevan znesek in izberite število obrokov. Izračun, ki se bo pred vami pojavil bo zajemal vse stroške kredita in višine posameznih mesečnih obrokov. Teh lahko izberete do 12. Za kaj denar potrebujete sploh ni pomembno. Lahko ga porabite za karkoli vas je želja.

SKB kredit ni ovira za nov kredit

Res je. Kljub vsemu vaš morebiten obstoječi SKB kredit ne bo ovira za pridobitev novega. Prav tako je na mestu omeniti še nekaj. Mobilna banka bo kredit odobrila ne da bi prej gledala v vaš Sisbon profil kar pomeni, da ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Vam je všeč kajne?

Kljub vsemu pa to ne pomeni, da gre za nepreverjen kredit. Poslovanje mobilne banke je nadvse transparentno, brez skritih pasti v drobnem tisku kot je to morda v navadi drugod in brez posebnih zahtev kasneje, ko je kredit enkrat že odobren. Ne glede na to, ali zaostajate s položnicami ali bi radi nov računalnik, mobilna banka je tu.

Ko SKB kredit ni dovolj

Povsem mogoče je, da ste se znašli v situaciji, ko ste najeli SKB kredit kasneje pa ugotovili, da denarja ni dovolj za vse tisto kar ste imeli v mislih. Seveda si lahko v tem primeru pomagate z mobilno banko kjer boste do denarja prišli v nekaj minutah ali urah ne glede na prejšnji kredit.

Ena najboljših mobilnih bank v EU je na tem področju prava mala revolucija na posojilnem trgu in dokazuje kaj vse je mogoče doseči in ponuditi svojim strankam. Iz udobja lastnega doma, iz priljubljenega naslonjača ali pa z dopusta kje na obali. Celo med vožnjo z avtobusom ali vlakom.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit