Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Stanovanjski kredit

Stanovanjski kredit

Je stanovanjski kredit nedosegljiv?

Prav nič čudnega ni, če človek, ki želi kupiti stanovanje najame stanovanjski kredit. Je pa to bolj enostavno slišati kot storiti, saj je najem takšnega kredita zelo zahteven. V prvi vrsti potrebujete zelo dobro plačo na kateri ni nobenih terjatev ali obveznosti in še v tem primeru bo treba kar nekaj denarja že imeti prihranjenega.

Ena od rešitev je, da kredit za stanovanje najamete skupaj s partnerjem ali ob pomoči sorodnika. Vsekakor pa je dobro vedeti, da takšen kredit ne morete zapraviti za avto ali notranjo opremo. Zgolj za nakup nepremičnine. Če želite kupiti še kaj drugega, morda plačati kakšne odprte račune pa je na voljo mobilna banka.

Ko je stanovanjski kredit izven dosega

Če je za vas stanovanjski kredit izven dosega ali pa potrebujete še nekaj denarja za druge reči, potem ko ste kupili stanovanje, si lahko pomagate z mobilno banko. Na tej spletni banki boste na daljavo naročili hitri kredit, ki bo izplačan v roku 24-ih ur in si boste lahko z njim privoščili karkoli boste želeli.

Na voljo je vsem državljankam in državljanom Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Sloveniji, in ki imajo redne mesečne prihodke. Če izpolnjujete te osnovne pogoje je povsem vseeno tudi, če kakšen kredit ali posojilo že odplačujete. Papirji? Nič posebnega, samo osebni dokument in seveda številka tekočega računa.

Naj vas stanovanjski kredit ne skrbi

Dejstvo je, da je stanovanjski kredit precejšnja obveznost. Najprej je težko priti do njega, ko pa nam to uspe pa se kasneje soočimo tudi s situacijo, ko ga je težko plačevati. Če ste se znašli v podobnem trenutku in ne veste kako naprej si lahko seveda pomagate s hitrim kreditom preko spleta s katerim boste poplačali svoje obveznosti in lažje zadihali.

Za najem omenjenega kredita ne potrebujete nobenega posebnega znanja, kreditno vlogo pa boste oddali s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Le nekaj minut vas namreč loči od odobritve kredita s katerim boste rešili vse probleme. Mobilna banka navduši vsakogar!

Ni stanovanjski kredit

Seveda hitri kredit ni enako kot stanovanjski kredit, zato pa ga boste lahko potrošili za karkoli boste želeli. Lahko greste tudi na dopust, odpotujete kam z letalom ali pa si privoščite novo igralno konzolo. Da bi prišli do omenjenega kredita na banki, ki med mobilnimi sodi med najboljše v EU potrebujete le nekaj minut prostega časa.

V resnici ne boste naredili niti enega samega koraka. Če ste od drugod vajeni, da vas pošiljajo od vrat do vrat lahko tukaj na to pozabite. Ne bo vam treba hoditi na banko niti v službo po kakšne dokumente, saj potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali.

Stanovanjski kredit in pogodba

Seveda stanovanjski kredit zahteva določena jamstva, ki se zapišejo v pogodbo in overijo. Zato pa pogodbe ne boste potrebovali pri najemu kredita na mobilni banki. Tudi k notarju vam seveda ne bo treba, da ne omenjamo poroštva ali zastavitve. Tako enostavno še niste prišli do denarja.

Le nekaj kratkih minut za izračun kredita pri čemer vam bo v pomoč kreditni kalkulator in izpolnitev kreditne pogodbe. Več ne potrebujete. V kalkulator pa vnesite le znesek kredita in izberite do 12 mesečnih obrokov. Preverite izračun v katerem bodo tudi vsi stroški ter nadaljujte z naslednjim korakom. Po odobritvi je denar navadno nakazan že po 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24 ur.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit