Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Študentsko posojilo

Študentsko posojilo

Bi študentsko posojilo?

Tako je, tudi študentje potrebujejo denar in morda še bolj nujno kot marsikdo drugi. Navadno študirajo proč od svojega doma kar pomeni, da morajo najeti sobo ali stanovanje, poskrbeti za opremo in podobno. Včasih ne gre drugače kot najeti študentsko posojilo, ampak ali se ga sploh da?

Navadno je posojilo za študente omogočeno pod določenimi pogoji. Nekatere banke zahtevajo polnoletnost in morda kakšno dokazilo o tem, da opravljajo študentsko delo. Včasih kot poroki pomagajo še starši. Danes lahko na spletu najdete tudi banko, ki pri izdaji posojila prav nič ne komplicira. Preverite v nadaljevanju ali je ta ponudba primerna tudi za vas.

Po študentsko posojilo na internet

Ne glede na to ali iščete študentsko posojilo ali kakršnokoli drugo posojilo bo mobilna banka verjetno odlična izbira za vas. Da bi tu prišli do kredita morate izpolnjevati le tri nadvse osnovne pogoje. Imeti morate slovensko državljanstvo, prijavljen stalni naslov v Sloveniji in na svoj bančni račun morate prejemati redne mesečne prihodke.

Kaj dosti več mobilna banka od vas ne zahteva. Pri izpolnjevanju vloge za posojilo, ki poteka v celoti preko spleta, potrebujete samo osebni dokument in številko bančnega računa. Si želite denar na tem računu že danes? Skoraj gotovo bo temu tako, saj izplačilo navadno steče že 15 minut po potrjeni vlogi ali najkasneje v roku 24 ur.

Vsak študent želi študentsko posojilo

V resnici je tako, da skorajda vsak študent želi študentsko posojilo, saj ne želi s financami dodatno obremenjevati svojih staršev, ima pa vsekakor povsem enake potrebe kot vsi ostali odrasli. Včasih gre za potrebo po nakupu prevoznega sredstva, pohištva, drugič za računalniško opremo ali denimo plačilo najemnine.

Ne glede na razlog zaradi katerega potrebujete denar, boste z njim lahko povsem prosto upravljali. Kredit na mobilni banki je namreč ne namenski kar obenem pomeni, da porabe denarja ne boste rabili opravičevati s kakšnimi računi ali potrdili o nakupih. Le nekaj klikov vas v resnici še loči od denarja, tako enostavno gre to.

Želite odplačati študentsko posojilo?

Če morda že imate študentsko posojilo in bi ga radi odplačali si lahko morda pomagate s kreditom na mobilni banki. Dejstvo je namreč, da tam lahko kredit najamete tudi, če enega že imate kje drugje. Za odobritev posojila na mobilni banki namreč ne bodo preverili vaše kreditne sposobnosti in od vas ne bodo zahtevali kakšnih drugih dokazil.

Prav tako od vas ne bodo potrebovali potrdila o zaposlitvi ali notarske overitve. Kredit boste najeli udobno iz domačega naslanjača, ali pa med kavo v priljubljenem lokalu. Ne bo vam treba hoditi na banko ne kamorkoli drugam, zato se ta banka tudi imenuje mobilna.

Hitro študentsko posojilo

Ker študentje živijo hitro potrebujejo tudi hitro študentsko posojilo. Že to, da ga sploh lahko dobijo jim nariše nasmešek na ustnice, saj je v svetu odraslih izjemno težko preživeti brez denarja katerega pa nikoli ni dovolj. Pa niti ne gre za zapravljanje iz užitka, pač pa za povsem resne in potrebne stvari.

Kredit v mobilni banki je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesecev pri čemer pa si kredit lahko izračunate kar na njihovi spletni strani. Pri tem si pomagajte s kreditnim kalkulatorjem, vnesite znesek kredita in izberite število mesečnih obrokov. Pred vami bo nato izračun kredita z vsemi zajetimi stroški.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit