Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Dh hitri kredit

Dh hitri kredit

Vas muči Dh hitri kredit?

Če vas muči Dh hitri kredit ali pa ga že imate in potrebujete nekaj denarja za zraven imamo morda za vas rešitev. Kljub dejstvu, da kredit že imate lahko najamete še enega na mobilni banki. Vas zanima kako? Mobilna banka je mobilna, ker bo prišla k vam kjerkoli že ste.

Dosegljiva je na spletu preko računalnika, tabličnega ali pametnega telefona kar seveda pomeni, da fizičen obisk banke ne bo potreben. Končno boste lahko kredit najeli kar od doma, morda s počitnikovanja ali pa med vožnjo z avtobusom. Dokumentacija? Skoraj nič je ne potrebujete. Samo en osebni dokument in pa številko bančnega računa.

Dh hitri kredit ni edini

Če ste si za cilj zastavili Dh hitri kredit seveda ni nič narobe, je pa pametno pogledati še kam drugam in narediti primerjave. Sploh ni nujno, da vaša ponudba ni dobra, morda pa vam bodo drugje bolj po godu pogoji. In kakšni so pogoji na mobilni banki za hitri kredit?

Tisto kar smo predhodno že našteli, v resnici pa bo dovolj, če ste državljan Slovenije, imate tu prijavljen stalni naslov in na svoj bančni račun prejemate redne mesečne prihodke. Če te točke izpolnjujete, potem ste zagotovo primeren kandidat za najem kredita na omenjeni banki. Do denarja pa boste prišli zelo hitro.

Je Dh hitri kredit na spletu?

Če se sprašujete ali je mogoče Dh hitri kredit urediti preko spleta vam žal ne moremo odgovoriti in bo najbolje, da se pozanimate pri omenjeni banki sami. Kar se tiče mobilne banke, pa bo vse potekalo preko spleta. Za začetek pa naj bo to preverjanje pogojev in uporaba kreditnega kalkulatorja.

Slednjega boste uporabili, da si pripravite izračun kredita. Vanj vnesete znesek kredita, ki ga potrebujete, izberete do 12 mesečnih obrokov in že lahko preverite izračun. Dobro je vedeti, da bo ta zajemal tudi vse stroške, ki se tičejo kredita in storitve same. Transparentno in brez skrivanja za drobnim besedilom kake pogodbe.

Dh hitri kredit lahko obdržite

Če Dh hitri kredit že imate ga lahko celo obdržite in najamete novega na mobilni banki. Povsem odvisno od vas seveda. Lahko ga tudi odplačate in tako plačujete samo eno mesečno obveznost. Potem, ko boste z izračunom zadovoljni že lahko nadaljujete z oddajo kreditne vloge v pregled.

Najprej jo bo treba seveda natančno izpolniti in podati vse zahtevane podatke. Pa kar brez skrbi. Postopek je lahek in vam ne bo vzel več kot nekaj minut prostega časa. Na koncu vlogo le še oddate preko spleta in že je na poti v pregled. Ko do tega pride in se vlogo odobri, navadno že kar po 15-ih minutah steče izplačilo.

Dh hitri kredit in drugi krediti

Tako kot Dh hitri kredit, obstajajo še drugi krediti, ki so za vas eni bolj privlačni drugi manj. Pri mobilni banki pa je vsem enako, da imajo radi hitrost storitve kot tudi izplačila. Najkasneje do slednjega namreč pride v roku 24-ih ur, odvisno od posameznega primera in situacije.

Prav zato je priporočljivo, da ste pri izpolnjevanju maksimalno pozorni in natančni. Mobilna banka spada med najboljše tovrstne banke v EU in od vas ne zahteva, da pri njih odprete bančni račun. Vseeno je katere banke komitenti ste, zato bo vse skupaj otročje enostavno za vas. Ko bo denar nakazan, pa boste lahko z njim prosto razpolagali.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit