Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Gotovinska posojila

Gotovinska posojila

Kam po gotovinska posojila?

Težave zaradi neplačanih položnic ali kakšnega nenadejanega stroška? Rešitev so gotovinska posojila, ki pa naj bodo pametno izbrana. Seveda ni rečeno, da kredita že nimate na kateri od bank, vseeno pa lahko pridobite še enega in sicer na mobilni banki. Mobilna je zato, ker pride kamorkoli si želite.

V ta namen potrebujete računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. Najbolje pa kar tole napravo na kateri berete ta članek. Že z naslednjim klikom lahko obiščete mobilno banko in tam v nekaj minutah naročite svoj kredit. Nadvse preprosto in brez komplikacij s pogoji ter različnimi papirji. Preverite kako do denarja.

Hitra gotovinska posojila

Za hitra gotovinska posojila na mobilni banki vam ne bodo postavljali prav veliko pogojev. Dovolj bo že, če ste slovenski državljan z rednimi mesečnimi prihodki in imate v Sloveniji prijavljen tudi stalni naslov. Morebiten obstoječi kredit vam ne bo delal težav kot tudi ne dejstvo kje imate odprt bančni račun.

Novega vam namreč ne bo treba odpreti. Najem kredita je otročje enostaven in zajema le nekaj minut klikanja na vaši napravi ne glede na to kje se nahajate. V prvi fazi uporabite kreditni kalkulator, ki ga najdete na spletni strani in si izračunajte kredit po meri. V nadaljevanju povemo več o tem kako.

Izračun za gotovinska posojila

Verjetno ste tudi na drugih bankah že opravljali izračune za gotovinska posojila, saj le tako lahko primerjate ponudbe in izberete najboljšo. Povejmo še kako opraviti izračun na mobilni banki preko spleta. V njihov kreditni kalkulator vnesite le znesek kredita in izberite število obrokov, ki jih želite. Na voljo je do 12 mesečnih obrokov.

Potem bo pred vami kompleten izračun, ki bo zajemal tudi stroške kredita. V nadaljevanju boste tako lahko popolnoma mirni, saj na vas ne bodo prežale kakšne pasti drobnega tiska. Gre za nadvse transparenten postopek najema kredita pri katerem stranka oziroma posojilojemalec vedno natanko ve pri čem in kako je.

Spletna gotovinska posojila

Verjetno so najhitrejši krediti prav spletna gotovinska posojila kjer se do denarja pride kar s pomočjo ustrezne naprave ne glede na lokacijo. Brez zamudne poti na banko, čakanja v vrsti in podobno. Ne boste pa posojila samo hitro naročili, ampak ga hitro prejeli tudi nakazanega na svoj bančni račun.

Ko boste opravili z izpolnjevanjem kreditne vloge in jo boste poslali v pregled, bo vaše delo končano. Na vrsti bo mobilna banka, da preveri vlogo, vse zapisane podatke in vlogo tudi odobri, če je vse na svojem mestu. Že v naslednjih 15-ih minutah, pa nato največkrat steče nakazilo. Najdlje boste čakali zgolj 24 ur.

Za gotovinska posojila brez težav

In ne samo, da na mobilni banki gotovinska posojila lahko najamete na hiter in enostaven način. Ko boste prvo posojilo odplačali boste lahko naslednjič kredit naročili kar preko SMS sporočila. Povejmo pa še, da se pri odobritvi na tej banki res nič ne komplicira.

Ne boste namreč potrebovali potrdila o zaposlitvi, notarske overitve niti poroka ali zastavitve. Kredit bo odobren brez preverjanja vaše kreditne sposobnosti kar pomeni, da nihče ne bo kukal v vaš Sisbon profil. Od dokumentacije potrebujete le tisto najbolj osnovno. Osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate svoje mesečne dohodke. Naročite svoj kredit že danes in rešite svoje finančne težave.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit