Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Hitri kredit brez obiska banke

Hitri kredit brez obiska banke

Hitri kredit brez obiska banke

V teh časih, ko je že na splošno težko priti do kredita, saj nam na poti stoji kopica pogojev, pa je vendarle mogoče najeti celo hitri kredit brez obiska banke. Kje? Na mobilni banki do katere pridete tudi po kliku na povezavo v tem članku. Gre za banko, ki na svojem področju sodi v vrh EU.

Velika prednost je seveda, če ti ni treba na banko, še več prednosti pa se skriva tudi na drugih področjih, ki se tičejo najema kredita. Na mobilni banki boste namreč do denarja prišli sila hitro in enostavno. Prav tako ne bo treba izpolnejvati kopice pogojev kot drugje.

Po hitri kredit brez obiska banke na splet

Kar se pogojev, ki jih banka zahteva tiče, je tako, da gre v resnici zgolj za tri, ki pa so zelo osnovni. Potrebno je slovensko državljanstvo, stalno prebivališče v Sloveniji in pa redni mesečni prilivi na vaš bančni račun. To je pravi hitri kredit brez obiska banke kajne?

Da bi bil postopek karseda udoben in hiter je mobilna banka poskrbela za spletno aplikacijo, ki poskrbi za vse. V samem startu si na spletni strani izračunate kredit, tako da v kreditni kalkulator na strani vnesete znesek in pa število obrokov kredita. Končni izračun vam bo prikazal tudi vse vključene stroške. Odlično kajne?

Za hitri kredit brez obiska banke in brez težav

Ker boste ob vsem tem potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa je dokaj jasno, da gre za hitri kredit brez obiska banke, ki ga boste oboževali. Namesto avtomobila ali čevljev boste za obisk banke potrebovali računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta.

V le nekaj minutah boste potem izpolnili še kreditno vlogo, jo oddali in počakali na odobritev. Če boste pri izpolnjevanju natančni in bo odobritev kmalu stekla, bo enako tudi z izplačilom kredita. Največkrat se v resnici to zgodi že po 15-ih minutah. Odvisno od primera pa se na izplačilo najdlje lahko čaka tja do 24 ur.

Enostaven hitri kredit brez obiska banke

Zares hitri kredit brez obiska banke in brez kupa papirjev in pogojev česar ste morda vajeni od kod drugod. Prav tako je dobra novica, da vam ne bo treba odpirati novega računa na banki saj je vseeno katere banke komitent ste. Dodajmo še, da vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali.

To seveda pomeni, da je vseeno, če morda že imate kakšen kredit ali kaj plačujete na obroke. S kreditom na mobilni banki lahko storite kar vas je volja. Kupite kaj lepega za dom in družino, plačate položnice ali pa se odpravite na dopust o katerem že dolgo sanjate. Povsem prosto in svobodno.

Še danes po hitri kredit brez obiska banke

Kot vidite lahko hitri kredit brez obiska banke najamete še danes, če imate pri roki osnovne potrebne zadeve. Brez odvečnega kompliciranja, povsem preprosto in kar na daljavo. Danes večina reči poteka preko spleta zato najem kredita ne bi smel biti nobena izjema. Uporabniki so naravnost navdušeni.

Do kredita na mobilni banki lahko pridejo tudi upokojenci in drugi, zato vsekakor preverite pogoje. Koliko lahko dobite? O tem si boste pripravili sliko z uporabo kreditnega kalkulatorja. Kredit je na voljo na do 12 mesečnih obrokov in bo zagotovo pokril vse vaše želje ali pa vas rešil finančnih težav, ki vas pestijo ta hip.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit