Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Hitri kredit preko sms

Hitri kredit preko sms

Hitri kredit preko sms

Se tudi vam zdi, da vse skupaj poteka nekoliko prehitro. Služba, opravki, skrb za družino itd. Na vsakem koraku hitro odhaja tudi denar iz denarnice, ko pa ga je treba hitro najti, pa se nekoliko ustavi. Pomaga vam lahko tudi hitri kredit preko sms, a pred tem poglejmo kje in kako najhitreje do denarja.

Seveda rešitev znova tiči na spletu kjer se vse premika bliskovito hitro. Mobilna banka se tega dobro zaveda, zato ponuja svoje hitre kredite prav tam. Posebna banka, ki ne zahteva, da postanete njen komitent in ne komplicira s pogoji. Če želite do denarja priti še danes, vsekakor berite naprej.

Kaj pa hitri kredit preko sms?

Za kredit na mobilni banki ne boste potrebovali kupa dokumentacije niti česa drugega. Celo na banko vam ne bo treba drugače kot preko spleta s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Sprva tako, naslednjič pa bo v poštev prišel tudi hitri kredit preko sms. Pa poglejmo kako pričeti.

Za začetek seveda kliknite na mobilno banko in preverite spletno stran na kateri boste poleg vseh podatkov našli tudi kreditni kalkulator. Vanj vnesite višino kredita, izberite do 12 mesečnih obrokov in preverite izračun. V njem boste našli zajete tudi vse stroške, tako da bo ste lahko povsem brez skrbi. Postopek je nadvse transparenten.

Kasneje pa še hitri kredit preko sms

Ostane vam le še en korak do kredita in sicer, izpolnjevanje kreditne vloge. Pri tem bodite natančni, da bo odobritev stekla karseda hitro. V nekaj minutah boste opravili, podobno hitro, pa na drugi strani steče tudi pregled. Kaj pa hitri kredit preko sms? Počakajmo še trenutek. Ko je oddana vloga potrjena in odobrena, steče izplačilo.

To se izvede na vaš tekoči račun in z denarjem lahko takoj razpolagate. Navadno do izplačila kredita pride že po 15-ih minutah od odobritve, sicer pa najkasneje v roku 24-ih ur. Za najem kredita morate biti slovenski državljan, imeti v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja in na bančni račun prejemati redne mesečne dohodke.

Hitri kredit preko sms vas čaka prihodnjič

Ko boste prvi kredit, ki ga boste najeli preko spleta, uspešno odplačali, boste lahko naslednjič naročili tudi hitri kredit preko sms. Mobilna banka vas bo dodala na seznam preverjenih strank, zato bodo vsi potrebni podatki že pri njih. Za najem kredita vam ne bo treba narediti niti enega samega koraka.

Brez potrdila o zaposlitvi, brez obiska notarja in brez iskanja poroka. Od papirjev potrebujete le osebni dokument in številko bančnega računa. Želite presenetiti partnerja z lepim potovanjem ali pa potrebujete denar za obnovo doma? Sploh ni pomembno, saj vam porabe denarja na račun kredita ne bo treba dokazovati z računi ali kakšnimi potrdili.

Najhitrejši hitri kredit preko sms

Kot vidite gre za enega najhitrejših kreditov sploh in morda je lahko hitrejši edino hitri kredit preko sms. V vsakem primeru boste do denarja prišli bliskovito hitro brez nepotrebnih ovir in dodatnih pogojev. Da bo vse skupaj potekalo brezhibno poskrbijo na strani mobilne banke kjer ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti.

Pred vami je storitev mobilne banke, ki se na svojem področju uvršča celo v vrh EU, deluje pa še v kar nekaj drugih državah. Lahko ste prepričani, da bodo za vas dobro poskrbeli, brez zavajanja ali skrivanja pasti v drobnem tisku. Kredit boste najeli brez pogodbe, na daljavo kadarkoli boste želeli.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit