Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Hitri krediti za zaposlene za določen čas

Hitri krediti za zaposlene za določen čas

Hitri krediti za zaposlene za določen čas

Hitri krediti za zaposlene za določen čas so lahko kar težava, ko se odpravimo po denar na banko. Te večinoma zahtevajo, da je oseba oziroma posojilojemalec redno zaposlen za nedoločen čas. Kaj pa v primeru zaposlitve za določen čas, je sploh mogoče priti do denarja? Preverite ponudbo mobilne banke!

Za najem posojila tam morate namreč izpolnjevati le tri osnovne pogoje. Biti slovenski državljan s stalnim naslovom v Sloveniji in na bančni račun morate prejemati redne mesečne prihodke. Če tem pogojem zadostujete verjetno ne bo večjih težav priti do posojila. To boste storili celo na daljavo, saj fizičen obisk banke ne bo potreben.

Kje so na voljo hitri krediti za zaposlene za določen čas?

Hitri krediti za zaposlene za določen čas so sicer opcija, a ne povsod kot tudi ne na enak način. Nekako logično je, da posojilodajalec odobri kredit stranki za čas trajanja njegove pogodbe o zaposlitvi. Za najem kredita pri mobilni banki potrdila o zaposlitvi ne potrebujete, kredit pa lahko najamete na največ 12 mesečnih obrokov.

Kako je z možnostmi, koliko lahko dobite in kako visoki bodo obroki lahko preverite na spletni strani omenjene banke. Do nje lahko pridete tudi s klikom na povezavo v tem članku. Tam vam bo v prvem koraku na voljo enostaven kreditni kalkulator s katerim boste preverili kakšen kredit lahko dobite.

Hitri krediti za zaposlene za določen čas in izračun

Izračun kredita je zelo dobrodošel, saj le tako lahko v popolnosti vidite koliko denarja lahko dobite in kakšni so stroški. Slednje vam v celoti prikaže tudi izračun na mobilni banki. Hitri krediti za zaposlene za določen čas so tako lahko takšni kot si jih želimo sami. Vnesti je treba le dve zadevi.

Prva je znesek kredita, ki ga potrebujete, druga pa seveda število mesečnih obrokov. Kot rečeno lahko izberete do 12 obrokov. Ko boste s tem opravili in vam bodo zneski všeč lahko takoj nadaljujete z izpolnjevanjem kreditne vloge. Od dokumentacije boste rabili samo številko bančnega računa in pa en osebni dokument.

Hitri krediti za zaposlene za določen čas na spletu

Hitri krediti za zaposlene za določen čas so na voljo tudi preko spleta, a je treba najti ustreznega ponudnika. Za mobilno banko je značilno, da ne komplicira, zato vam v tem primeru ne bo treba hoditi k notarju, da bi overili kakšno pogodbo. Omenili smo že, da boste kredit naročili kar na daljavo.

Kako? S pomočjo ene izmed naprav s povezavo do spleta. Torej s tablico, pametnim telefonom ali računalnikom. V resnici lahko kredit naročite tudi iz službe, saj vam vse skupaj ne bo vzelo več kot nekaj minut. Tako udobno kredita verjetno še niste naročili. Preverite kako hitro bo denar pri vas.

Hitri krediti za zaposlene za določen čas v nekaj minutah

Najprej preverite kje so hitri krediti za zaposlene za določen čas na voljo. V primeru, da vam ustreza ponudba na mobilni banki, pa povejmo še nekaj malega o enostavnosti celotne storitve. Povedali smo že, da boste vlogo oddali v nekaj minutah, skoraj tako hitro pa bo prišlo tudi do nakazila.

Do tega namreč navadno pride že 15 minut potem, ko je vloga potrjena s strani mobilne banke, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Ne oklevajte in naročite svoj hitri kredit že danes. Denar je prost na razpolago, od vas ne bodo zahtevali nobenih dokazil o porabi. Bi šli nekam na toplo?

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit