Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
NLB stanovanjski kredit

NLB stanovanjski kredit

Vas skrbi NLB stanovanjski kredit?

Če ste v skrbeh za svoj NLB stanovanjski kredit, ker vam ne uspe plačati rednih obrokov si lahko pomagate na nekaj načinov. Seveda bi bilo najlažje, če bi lahko dobili kakšen premostitveni hitri kredit kar pa je precej težko ob dejstvu, da en kredit že odplačujete. Na srečo tudi v tem primeru obstaja rešitev.

Ponjo se boste odpravili na mobilno banko, ki vas pričakuje na spletu. Za obisk te banke ne potrebujete čevljev, avtomobila in veliko časa. Obiskali jo boste preko spleta s pomočjo tablice, pametnega telefona ali računalnika. Za začetek preverite njihovo ponudbo in pogoje ter uporabite kreditni računalnik na spletni strani.

Ko vam NLB stanovanjski kredit stoji na poti

In ni nujno, da zgolj NLB stanovanjski kredit, lahko gre za katerokoli posojilo na katerikoli banki. V življenju pride do situacij, ko drugače žal ne gre in si pomagamo na različne načine. K sreči na mobilni banki ne komplicirajo v primeru, da en kredit že imate odprt kje drugje.

Kljub temu boste lahko v le nekaj minutah tam naročili novega. S kreditnim kalkulatorjem preverite kakšen znesek lahko dobite in kakšen bo vaš obrok. V kalkulator vnesite višino kredita, izberite število obrokov in poglejte izračun. Ta hitri kredit vam je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesečnih obrokov. Vas zanimajo pogoji?

Pozabite na NLB stanovanjski kredit

Če vam težave povzroča NLB stanovanjski kredit lahko zdaj za hip pozabite nanj. S kreditom na mobilni banki boste rešili svoje težave in že danes precej lažje zadihali. Zakaj danes? Ker boste kredit uredili v le nekaj kratkih minutah, denar pa bo na vaš bančni račun nakazan najkasneje v 24-ih urah.

V resnici se to navadno zgodi precej prej. Že po 15-ih minutah od potrjene vloge, ki jo izpolnite in pošljete preko spleta. Pri morate imeti ob sebi le še osebni dokument in številko bančnega računa. Aha, pogoji. Slovensko državljanstvo je prvi pogoj, drugi je stalno prebivališče v Sloveniji in tretji so redni mesečni prihodki.

Pogoji in NLB stanovanjski kredit

Seveda je posojilo kot je NLB stanovanjski kredit precej zahtevno in zanj potrebujete precej več časa, papirjev in prihodkov. V primeru hitrega kredita preko spleta na mobilni banki pa vseh teh dodatnih pogojev ne bo. Najeli ga boste namreč celo brez potrdila o zaposlitvi in brez overjanja pri notarju.

Najem kredita je nadvse transparenten, saj boste že v samem izračunu kredita prejeli vse informacije o zajetih stroških. Krediti so dostopni vsem državljanom ne glede na to v kateri banki imajo odprt račun. Star kredit lahko tudi poplačate, z denarjem pa upravljate povsem samostojno brez omejitev pri tem za kaj ga lahko namenite.

NLB stanovanjski kredit premalo za vse?

Kupujete nepremičnino in ste najeli NLB stanovanjski kredit potem pa ugotovili, da vam nekaj malega zmanjka za ostale reči? Ne glede na to za kaj točno gre, si boste lahko pomagali s hitrim kreditom na mobilni banki že danes. Ena boljših mobilnih bank v EU svoje stranke razveseljuje že kar nekaj časa.

Ko boste s prvim kreditom enkrat opravili in ga odplačali boste lahko naslednjič denar dobili na račun še precej hitreje. Mobilna banka vas bo namreč vpisala na seznam zaupanja vrednih strank katerim je omogočen najem kredita s pomočjo SMS storitve. Poslali boste SMS sporočilo in denar bo že na poti.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit