Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Osebni kredit

Osebni kredit

Kaj je osebni kredit?

Ste se znašli v trenutku v katerem ne vidite izhoda iz finančnih težav, ali pa se vam je pred očmi pojavila odlična priložnost vi pa prazne denarnice? Potem je čas za en dober in hiter osebni kredit! Dejstvo je, da je slišati lažje kot v praksi izvesti, saj banke zahtevajo določena jamstva in postavljajo pogoje.

Kaj pa če vam povemo, da lahko kredit uredite brez komplikacij kar od doma? To je resnično mogoče, saj vam spletna mobilna banka omogoča prav to. Najem hitrega kredita na daljavo, ne glede na to kje se ta trenutek nahajate. Poleg minimalnih pogojev, pa vam prav tako ni treba postati komitent banke.

Po osebni kredit na mobilno banko

Če bi radi imeli denar na svojem bančnem računu v roku 24-ih ur, potem pozorno berite naprej. Za osebni kredit na mobilni banki obstajajo le trije pogoji. Slovensko državljanstvo, redni mesečni prilivi na bančni račun in stalno prebivališče prijavljeno v Republiki Sloveniji. Izpolnjujete vse to? Odlično!

Od dokumentacije rabite le osebni dokument ter bančno številko oziroma številko svojega bančnega računa. To bo v resnici vse. Ker najem kredita poteka preko spleta boste seveda to lahko opravili od koderkoli, če boste imeli pri roki računalnik, tablico ali pametni telefon z dostopom do spleta. Lahko kar to napravo na kateri berete ta članek.

Hiter osebni kredit

Gre za resnično hiter osebni kredit, ki je realiziran v nekaj minutah. V resnici je tako, da najprej obiščete spletno stran banke, preverite ponudbo in naredite kreditni izračun. Nobeno posebno znanje ne bo potrebno. v Enostaven kreditni kalkulator boste vnesli znesek, ki si ga želite in število mesečnih obrokov.

Za odplačilo kredita na mobilni banki je na voljo do 12 obrokov. Imamo pa za vas še nekaj ključnih podatkov. Nadaljujmo najprej z izračunom kredita. Ta vam bo transparentno prikazal tudi vse stroške. V primeru, da boste z izračunom zadovoljni, pa lahko izpolnite tudi vlogo za kredit in jo oddate v pregled.

Odličen osebni kredit

Da bi bil vaš osebni kredit kar najhitreje odobren in nakazan je pomembno, da natančno izpolnite vlogo za kredit. V tem primeru do izplačila največkrat pride že 15 minut po potrditvi, sicer pa najkasneje v roku 24-ih ur. Za najem kredita vam ne bo treba predložiti potrdila o zaposlitvi.

Prav tako vam ne bo treba hoditi k notarju ali prositi koga, da bi bil vaš porok. Dejansko ni nobenih ovir, ki jih ne bi zmogli zato preverite kakšen kredit je na voljo za vas. Mobilna banka sodi med najboljše mobilne v EU in razveseljuje ljudi po različnih državah tudi izven nje.

Top osebni kredit

Končno imate na voljo osebni kredit, ki ne komplicira in je hitro izplačan. Ob tem dodajmo še, da gre za ne namenski kredit. Kaj to pomeni? Da vam ne bo treba dokazovati na kakšen način ste porabili denar. Lahko dvignete gotovino, plačate stare račune ali pa si kupite kaj lepega. Odločitev je popolnoma vaša.

Ni pomembno katere banke komitent ste kot tudi ne ali morda kak kredit že odplačujete. Pred vami je ponudba, ki vam odpira nove možnosti v življenju, ko lahko pridete do denarja s katerim boste rešili težave ali pa poskrbeli zgolj za kakšne lepe trenutke. 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit