Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Posojilna pogodba

Posojilna pogodba

Je posojilna pogodba vedno potrebna?

Ko govorimo o posoji denarja je jasno, da je treba biti pri tem skrajno previden. In ne le v primeru bančnega posojila. Tudi kadar posoja poteka v privatnih krogih je zaželena posojilna pogodba. Največ prijateljev se skrega okoli denarja. Ne bo pa pogodba potrebna, če se boste po kredit odpravili na mobilno banko.

In kje se ta nahaja? Ker se imenuje mobilna je jasno, da povsod. Ne glede na to v katerem mestu, vasi ali naselju ste doma imate prost dostop do banke, če le imate ustrezno napravo s povezavo do spleta. Računalnik, mogoče kar pametni telefon ali pa tablični računalnik.

Posojilna pogodba ne bo potrebna

Na mobilni banki posojilna pogodba ne bo potrebna. In ne le to. Potrebovali ne boste niti kupa dokumentacije, saj od vas ne bodo zahtevali potrdila o zaposlitvi, notarske overitve ali česa podobnega. Tudi poroštva ne boste potrebovali ne glede na to kakšna je vaša slika na Sisbonu.

To seveda pomeni, da ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti in lahko do posojila pridete celo v primeru, da enega že imate. Novega bančnega računa ne boste potrebovali. Dober bo tisti na katerega prejemate redne mesečne dohodke. Poleg njih sta samo že dva pogoja in sicer slovensko državljanstvo ter stalni naslov bivanja v Republiki Sloveniji.

Kdaj je posojilna pogodba nujna?

Res je, da v določenih primerih posojilna pogodba ni slaba ideja ter je kar nekoliko nujna. Omenjali smo že izposojo denarja od prijatelja, znanca, sodelavca in podobno. Na mobilni banki k sreči to ne bo potrebno, za najem kredita pa potrebujete le nekaj minut prostega časa, osebni dokument in številko bančnega računa.

Kreditno vlogo natančno izpolnite kot je zahtevano, da bo odobritev karseda hitro stekla. Ko je vloga enkrat obravnavana in potrjena navadno izplačilo sledi že po 15-ih minuth. Morda ne v vsakem primeru, a dlje kot 24-ur vam ne bo treba čakati. Denar je prost na razpolago in ga lahko potrošite za karkoli.

Naj vas ne muči posojilna pogodba

Najem hitrega kredita na mobilni banki je urejen skladno z zakonodajo, zato naj vas posojilna pogodba ne skrbi. Vse potrebno bo urejeno preko spleta in tako hitro, da boste komajda verjeli. Kaj pa, če vam povemo, da lahko naslednjič pridete do denarja še prej? Po odplačanem prvem kreditu boste imeli namreč na voljo še SMS kredit.

Pa se posvetimo malce še prvemu kreditu. Tega boste naročili preko spletne strani mobilne banke, pri čemer boste najprej uporabili kreditni kalkulator in si pripravili izračun kredita. To boste storili tako, da boste vnesli želeni znesek, dodali število mesečnih obrokov in izračun preverili. Zajeti bodo tudi stroški.

Posojilna pogodba ni predmet kredita

Kot vidite posojilna pogodba ne bo potrebna, bo pa vse urejeno po črki zakona. Mobilna banka, ki se na področju mobilnega bančništva uvršča v vrh EU ima za seboj leta izkušenj in ogromno zadovoljnih strank, ki jo priporočajo naprej, ter se vračajo tudi same. Do denarja priti na tako enostaven način je zares neverjetno.

Poleg tega, da lahko kredit naročite od koderkoli, pa je jasno tudi, da splet nikoli ne spi, zato je vseeno tudi ob kateri uri se za to odločite. Nakazilo bo seveda sledilo ob prvi možnosti, vedno pa znotraj pričakovanih okvirjev. Naročite svoj kredit že danes in se otresite skrbi.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit