Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Posojilo iščem

Posojilo iščem

Kaj če posojilo iščem na hitro?

Živimo v svetu kjer se vse odvija hitro in nepredvidljivo, zato se zagotovo zgodi tudi, da se se človek vpraša kako do denarja, če posojilo iščem in potrebujem takoj. Dejstvo je, da nas pri pridobivanju kredita omejujejo različni pogoji obenem pa tudi ni nepomembno na kateri banki imamo odprt račun.

Za hitri kredit brez posebnih pogojev in z zelo malo papirji, pa se lahko sedaj na srečo odpravimo kar na splet in sicer k mobilni banki. Tako zelo mobilni, da nam ni treba prestopiti praga stanovanja kaj šele banke. Mobilna banka svoje storitve ponuja preko spleta, zato lahko zadevo uredite v nekaj minutah.

Kaj če posojilo iščem danes?

Človek si reče “posojilo iščem” ampak takoj. Kam po denar? V primeru, da imate denimo odprte neplačane račune, položnice ali pa nujno rabite denar, ker se je doma kaj pokvarilo boste na mobilni banki deležni hitre obravnave. Kredit tam boste naročili v le nekaj minutah s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona.

Kjerkoli se že nahajate, če imate le povezavo do spleta, pri sebi pa osebni dokument in številko bančnega računa. Se sprašujete kakšni so ostali pogoji? Skorajda jih ni, saj bo povsem dovolj, če ste državljan Republike Slovenije, imate v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče in na svoj bančni račun prejemate redne mesečne prihodke.

Ko posojilo iščem pa ga drugje ne dobim

Moj prijatelj je enkrat rekel: “posojilo iščem, ampak ga na moji banki ne dobim”. Tudi zanj je bila odlična rešitev, da je slišal za mobilno banko kjer je preko spleta na hitro naročil kredit. Navdušen je bil, da je denar dobil izplačan na račun že v pol ure od potrjene kreditne vloge.

Sicer je treba najdlje čakati do 24 ur, odvisno od primera, a se navadno izplača mnogo prej. Potrebujete denar za servis avtomobila ali za kakšno lepo potovanje? Ni problema, saj vas pri tem ne bo oviral nihče. Za najem kredita ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi ali notarske overitve.

Ko posojilo iščem pa ga že imam

Še en množičen problem večine potrošnikov je, da so že zadolženi. Torej že imajo kredit ali pa so kaj kupili na obroke in jim banka ne odobri več novega kredita. Pri mobilni banki teh težav ne bo, saj pred odobritvijo ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Ko posojilo iščem, ga na mobilni banki dobim.

Takšen bi bil lahko slogan. Banka, ki na mobilnem bančnem trgu sodi v sam vrh EU razveseljuje potrošnike širom Slovenije in v drugih državah. Za vas imajo ponudbo, ki je enostavna in hitra hkrati pa od vas ne zahteva veliko. Privoščite si že danes vse tisto kar si še do včeraj niste mogli.

Posojilo iščem posojilo najdem

V primeru mobilne banke bi lahko rekli “posojilo iščem, posojilo najdem”, saj je denar na računu od vas oddaljen le še nekaj klikov. Obiščite spletno stran mobilne banke, v kreditni kalkulator vnesite znesek kredita, izberite do 12 mesečnih obrokov in preverite izračun. Vam je všeč? V njem bodo zajeti tudi vsi stroški.

Če ste z izračunom zadovoljni izpolnite še vlogo za kredit, jo oddajte v pregled in počakajte na odobritev. Ko boste svoj prvi kredit enkrat odplačali, pa velja dodati, da boste prihodnjič do denarja prišli še na lažji način. Poslali boste namreč enostavno SMS sporočilo, saj bo banka vse potrebne podatke že imela.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit