Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Posojilo Maribor

Posojilo Maribor

Morate po posojilo Maribor?

V svetu digitalizacije ni več nobene potrebe, da bi se omejevali na posojilo Maribor, Ljubljana, Celje in podobno. Sedaj lahko do posojila pridete kar iz udobja svojega doma. Kako? Preko spleta, hitro in enostavno, da je težje še bolj. Če boste v ta namen izbrali mobilno banko vam zagotovo ne bo žal.

Povejmo nekaj malega o tej zelo posebni banki. Mobilna banka deluje preko spleta in se imenuje mobilna prav zato, ker vam je dostopna ne glede na lokacijo kjer se nahajate. Ker boste posojilo naročili preko spleta, boste lahko to storili celo v službi ali pa med vožnjo z vlakom.

Zakaj posojilo Maribor če lahko kjerkoli?

Dejansko se danes ni potrebno več omejevati na posojilo Maribor ali kako drugo lokacijo, ko pa je vse kar za najem posojila potrebujete le ustrezna naprava z dostopom do spleta. To pomeni seveda lahko računalnik, tablico ali celo pametni telefon. Tudi pogoji niso nič posebnega.

Posojilo je na voljo vsem državljanom Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Sloveniji in rednimi mesečnimi prilivi na bančni račun. Vse do sedaj našteto bo dejansko tudi vse kar bodo od vas zahtevali. Od papirjev samo še osebni dokument in številko računa vaše banke, pa boste že pripravljeni na naslednji korak. Obiščite spletno stran mobilne banke.

Ne zgolj posojilo Maribor ampak cela Slovenija

Da bi lahko vsi dostopali do hitrega posojila in ne iskali le posojilo Maribor oziroma po drugih mestih bo treba le skočiti na spletno stran mobilne banke. Do tja vodi tudi povezava iz tega članka. Ko boste enkrat preverili njihovo ponudbo, pa uporabite kreditni kalkulator, ki ga boste našli tam.

Vanj zgolj vnesite višino kredita, izberite do 12 mesečnih obrokov kolikor želite in preverite kaj pravi izračun. Ta vam bo poleg vseh zneskov posojila navedel tudi stroške le tega. Transparentno in pošteno. Vam je izračun všeč? Nadaljujte, tako da izpolnite kreditno vlogo, jo oddate in že boste v pričakovanju nakazila na račun.

Pozabite na posojilo Maribor

Sedaj lahko mirno pozabite posojilo Maribor in se osredotočite na spletno naročilo preko mobilne banke, ki se med mobilnimi uvršča v sam vrh EU. Potem, ko bo vaša vloga preverjena in potrjena bo navadno kmalu že sledilo tudi izplačilo. Večinoma se to zgodi v 15-ih minutah, najkasneje pa v 24-ih urah.

Ker gre za ne namenski kratkoročni kredit boste lahko z njim prosto razpolagali. To pomeni, da pri porabi ne boste na noben način omejeni. Ko boste kredit enkrat zgledno odplačali, pa lahko naslednjič uporabite celo še hitrejši način najema posojila. Imenuje se SMS kredit in je na voljo preverjenim starim strankam.

Adijo posojilo Maribor in druga mesta

Kar iz dnevne sobe, s kavča ali iz toplic boste naročili svoj naslednji kredit. Ne boste več iskali posojilo Maribor, Celje, Koper ali drugje. Do posojila boste prišli brez potrdila o zaposlitvi kar pomeni, da vam v resnici ne bo treba hoditi nikamor in izgubljati časa. Niti enega samega koraka ne.

Prav tako ne potrebujete notarja ali poroka, da bi s svojim premoženjem jamčil za vas. Ob enostavnih pogojih in udobnem naročilu pa mobilna banka preseneti še enkrat in sicer, tako da ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti. To seveda pomeni, da vašega Sisbon profila ne bo gledal nihče in imate lahko kakšen kredit tudi že od prej.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit