Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Potrošniški kredit

Potrošniški kredit

Kam po dober potrošniški kredit?

Živimo v časih, ko smo odvisni od denarja katerega prejememo na račun našega dela. Žal pa tudi garanje v službi včasih ne zadošča za vse kar se nakopiči. Položnice, nenadni stroški, okvare vozila, bele tehnike, tu in tam pa si zaslužimo tudi kaj lepega. Pomaga lahko potrošniški kredit.

Ker pa so žal na tem mestu precej toge tudi banke se je potrebno znajti drugače in poiskati ponudbo, ki odgovarja našim zmožnostim. Ne bi dosti zgrešili, če rečemo, da je na spletu ena posebna banka, ki se imenuje “mobilna” in to z razlogom. Mobilna banka, ki dobesedno v nekaj minutah lahko reši vse težave.

Kakšen potrošniški kredit lahko dobim?

Da bi preverili kakšen potrošniški kredit vam je na voljo na mobilni banki obiščite njihovo spletno stran. Tam boste našli vse potrebne podatke in kaj hitro ugotovili, da lahko kredit najamete kar takoj. Tako je. Mobilna banka je mobilna z razlogom, saj pride k vam kjerkoli že ste.

Ob tem boste opazili, da tudi ne potrebujete veliko papirjev. Ker gre v resnici samo za osebni dokument in številko bančnega računa je povsem mogoče, da imate vse že pri sebi. In ker naročilo kredita poteka preko spleta je dovolj tisti računalnik, tablica ali pa pametni telefon kar imate pravkar v svojih rokah.

Za potrošniški kredit brez težav

Ta potrošniški kredit boste najeli brez težav, če ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji, in če na svoj bančni račun prejemate redne prihodke. To so dejansko vsi pogoji, ki jih morate izpolnjevati, če si želite priti do kredita. Pot do tja pa je nadvse enostavna in zelo hitra.

Le nekaj klikov vas še loči od izračuna kredita, ki je potreben, da vidite koliko vas bo kredit stal. Zgolj nekaj klikov za vnos zneska kredita in število obrokov v kreditni kalkulator na spletni strani in že bo pred vami izračun. Kompleten in povsem transparenten, z vsemi stroški najema kredita vred.

Je to najhitrejši potrošniški kredit?

Morda gre zares celo za najhitrejši potrošniški kredit kar jih je, a vas lahko mobilna banka preseneti še z večjo hitrostjo. Ko boste namreč opravili s tem kreditom in ga izplačali boste imeli naslednjič priložnost novega najeti preko SMS spročila. Vsekakor še mnogo hitreje kot prvič. Takšna storitev pa že skorajda nima konkurence.

Pa pustimo na strani hitrost naročila kredita in omenimo še nekaj dobrih novic v povezavi z mobilno banko. Preden bodo odobrili vaš kredit namreč ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. To seveda pomeni, da ne bodo vpogledovali v Sisbon in bo povsem vseeno, če kak kredit že odplačujete.

Top potrošniški kredit!

Lahko bi rekli, da gre za top potrošniški kredit za katerega ne potrebujete niti potrdila o zaposlitvi kot tudi ne overjanja pri notarju, ali pa denimo poroka. Novega računa vam tudi ne bo treba odpirati. Povsem vseeno je katere banke komitent ste dokler na ta bančni račun prejemate svoja mesečna plačila.

Kratko ročni krediti so sila priljubljeni, saj niso posebej obremenjujoči, hkrati pa so še hitro odplačani. Če ste prepoznali odlično rešitev za vaše finančne izzive, potem vsekakor kliknite na povezavo v tem članku, obiščite mobilno banko in še danes naročite svoj kredit. Izplačilo navadno sledi že 15 minut po potrditvi.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit