Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
SKB stanovanjski kredit

SKB stanovanjski kredit

SKB stanovanjski kredit

Vam SKB stanovanjski kredit dela težave? In niti ne zgolj v smislu, da ga ne morete odplačevati. Morda do njega niti ne morete. In ne gre zgolj za omenjen kredit, govorimo v primeru različnih bank in posojilnic, ki imajo vsaka svoje pogoje, zahteve in pričakovanja. Ponekod denimo ne morete najeti kredita, ker niste njihov komitent.

Da bi se izognili vsem naštetim težavam se podajte na splet. Tam vas odprtih rok pričakuje mobilna banka, ki se vseh teh tegob še kako dobro zaveda. Pričevanja različnih posojilojemalcev so pripeljala do tega, da je bilo treba storitev posoje denarja na tej točki močno poenostaviti.

Ni za obrok za SKB stanovanjski kredit?

Seveda je SKB stanovanjski kredit posojilo, ki spada v posebno skupino kreditov, ki jih imenujemo “nepremičninski”. Gre za večje vsote denarja in dobo odplačevanja, ki je pogosto 15 ali celo 20 let. Mobilna banka sicer nudi hitre kredite z maksimalno odplačilno dobo do 12 mesečnih obrokov. Kljub temu pa si lahko s takšnim kreditom močno pomagate.

Če se vam je pripetilo najslabše in je zmanjkalo za plačilo obroka nepremičninskega kredita si pomagajte s posojilom na mobilni banki kjer od vas ne bodo zahtevali veliko. Pogoji so povsem enoastavni. Državljanstvo Slovenije, stalno prebivališče, ki je prijavljeno v Sloveniji in seveda redni mesečni prihodki.

SKB stanovanjski kredit ni ovira

Čeprav ste sedaj za hip pomislili, da bo vaš SKB stanovanjski kredit zagotovo problem pri najemu novega pa temu ne bo tako. Na mobilni banki lahko namreč naročite še en kredit kljub temu, da enega že imate. V tem pogledu povejmo, da ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Tako je. To pomeni, da ne bo vpogledovanja v vaš Sisbon kar banke vedno storijo preden odobrijo kredit. Poleg tega, da vam fizično sploh ne bo treba na banko, ne boste hodili niti k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi niti ne k notarju ali kamorkoli drugam. Pred vami je izredno enostaven kredit za Slovenke in Slovence.

Bi poplačali SKB stanovanjski kredit?

Če se vaš SKB stanovanjski kredit bliža koncu in bi ga radi polačali ter najeli nov kredit pri mobilni banki je to seveda izvedljivo v le nekaj minutah. Pri tem vsekakor uporabite kreditni kalkulator s čigar pomočjo si boste izračunali optimalno posojilo. Vnesti bo treba znesek na spletni strani mobilne banke, dodati število obrokov in že bo pred vami celoten izračun.

Celoten zato, ker bo zajemal tudi vse stroške česar morda od drugod niste vajeni. Prav tako na vas ne prežijo nikakršne pasti drobnega tiska. Najem kredita preko mobilne banke je povsem transparenten, izplačilo kredita pa se vrši zgolj z računa na račun in nikakor ne na roke.

SKB stanovanjski kredit ne bo več vaša glavna skrb

Seveda je naporno, ko ima človek nepremičninsko posojilo, zato je vaš morebiten SKB stanovanjski kredit zagotovo veliko breme za vas. Z najemom hitrega kredita v mobilni banki se boste izognili napetostim in poskrbeli, da bo na vašem bančnem računu dovolj denarja za vse kar potrebujete.

Ne glede na to kako ste se namenili zapraviti denar. Gre za popolnoma vašo odločitev in se z njim enostavno odpravite tudi na kak dolg dopust ali potovanje. Ko boste ta kredit enkrat odplačali boste imeli možnost v prihodnje nov kredit naročiti kar preko SMS sporočila, saj vas bodo v mobilni banki dodali na poseben seznam preverjenih strank.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit