Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Finančna posojila

Finančna posojila

Finančna posojila na hitro

Pritiski, ki se ves čas izvajajo na vsakem koraku velikokrat pomenijo finančne težave. Navadno gre za zapadle račune, kurjavo v zimskem času ali kakšno okvaro, ki nenadoma zareže v družinski proračun. Če takrat nimamo na strani nekaj denarja zna biti kar zapleteno. V tem primeru niso izključena finančna posojila.

Najprej morda pomislite na posojilo pri starših, prijateljih ali na kredit, ki bi ga najeli na banki. Slednje imajo žal največkrat kar precej pogojev, ki niso dosegljivi vsem, pa tudi zavleče se, denar pa bi rabili takoj. Kaj storiti v tem primeru? Najhitrejša pot do denarja bo seveda splet. A kako do posojila tam?

Po finančna posojila na splet

K sreči obstajajo tudi banke, ki se zavedajo, da se vse pomika na splet in tam svojim strankam nudi najhitrejše storitve. Ena takšnih je zagotovo mobilna banka, ki svoja finančna posojila nudi pod izjemno dostopnimi pogoji pri čemer ne potrebujete niti veliko dokumentacije. Razen osebnega dokumenta in številke bančnega računa nič drugega.

Da bi bili kandidat za izpolnjevanje pogojev morate imeti slovensko državljanstvo, prijavljen stalni naslov bivanja v Sloveniji in redne mesečne prihodke na svoj bančni račun. Če te tri pogoje izpolnjujete lahko že v naslednjih minutah naročite svoj kredit, ki bo izplačan najkasneje v roku 24-ih ur. Želite izvedeti več?

Ugodna finančna posojila

Kaj sploh so ugodna finančna posojila? Za vsakega posameznika je to lahko nekaj drugega v resnici, pa je tako, da so najugodnejši krediti tisti, ki so na razpolago hitro in ne stanejo veliko. Preverite pogoje na spletni strani mobilne banke in se prepričajte zakaj je tako zelo priljubljena.

Potrošniki, ki naročijo posojilo tam so razlog, da je mobilna banka na svojem področju uvrščena v sam vrh EU. Kar težko si je predstavljati, da bi do denarja še kje prišli hitreje in na bolj preprost način. Brez obiska banke, brez obiska notarja, brez iskanja poroka in brez zastavitve. Bolj enostavno gre že težko.

Ko finančna posojila rešujejo

Nihče na tem svetu si ne želi biti zadolžen, a pridejo situacije, ko je potrebno ukrepati takoj. Takšna finančna posojila naj bodo premišljena in kratko ročna, saj bodo hitreje odplačana in od vas ne bodo terjala visokih stroškov, ter obrokov. Na mobilni banki lahko kredit odplačujete na do 12 mesečnih obrokov.

Pri tem dodajmo še, da boste lahko denar na račun omenjenega kredita potrošili za karkoli boste želeli. Popravilo ali servis avtomobila, plačilo računov, nakup garderobe ali dopust. Povsem odvisno od vas in vaših potreb. Želite denar vložiti v posel in kaj zaslužiti? Odlično, le pazite, da se vam ne zalomi kajti obroki bodo seveda ostali.

Hitra finančna posojila

Hitrost je danes vse in tudi s posojili ni nič drugače. Ko potrebujemo denar, ga želimo prejeti karseda hitro. Mobilna banka se tega zaveda, zato boste finančna posojila pri njih imeli urejena v nekaj minutah. Na spletni strani si boste najprej s pomočjo kreditnega kalkulatorja izračunali kredit tako, da boste vnesli znesek in število obrokov.

Če boste z izračunom zadovoljni boste le še izpolnili vlogo za kredit in jo oddali. Dodajmo še, da bo izračun zajemal že vse stroške, zato vam ne bo treba skrbeti, da bi se pojavili kdaj kasneje. Navadno je kredit hitro odobren, izplačan pa že v roku 15-ih minut ali najkasneje v 24-ih urah.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit