Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Hitri izračun kredita

Hitri izračun kredita

Potrebujete hitri izračun kredita?

Je tudi pri vas finančna situacija nekoliko napeta? V teh časih ni to nič čudnega ali nepričakovanega. V tem primeru potrebujete ustrezno rešitev, ki se prične tako, da si naredite hitri izračun kredita. Zdaj lahko do tega pridete v le nekaj klikih kar preko spleta. V tem primeru vam bo v veliko pomoč mobilna banka.

Pa ne zgolj pri izračunu, pač pa tudi pri samem najemu kredita. V prvi vrsti vas bo navdušilo dejstvo, da tudi to poteka preko spleta, po drugi strani pa ob tem ne potrebujete niti veliko papirjev ali izpolnjenih pogojev. V nadaljevanju vam povemo kateri so osnovni pogoji za kredit na mobilni banki.

Hitri izračun kredita v nekaj klikih

Najprej seveda obiščite spletno stran mobilne banke kar lahko storite s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Potem pa tam uporabite kreditni kalkulator in si pripravite hitri izračun kredita. Vnesli boste le znesek kredita ter število izbranih mesečnih obrokov. Na voljo jih je največ dvanajst.

Izračun kredita, ki se bo pojavil pred vami bo zajemal vse potrebne podatke, ki jih potrebujete za lažjo odločitev. Prav tako bodo poleg zneskov obrokov zajeti tudi vsi stroški. Kredit na mobilni banki je izjemno transparenten brez kakršnihkoli pasti, ki si ponekod skrivajo v drobnem tisku. Mobilna banka ne sodi zaman med najboljše tovrstne banke v EU.

Hitri izračun kredita in najem

Ko boste naredili hitri izračun kredita in boste z zneskom zadovoljni lahko že v naslednjem trenutku kredit tudi naročite. Seveda se vam ob tem porajajo vprašanja okoli pogojev in dokumentacije, zato povejmo, da ne boste potrebovali drugega kot številko bančnega računa in en osebni dokument. Ostanejo trije osnovni pogoji.

To so; slovensko državljanstvo, dejstvo da ste prijavljeni na stalnem naslovu v Sloveniji in pa redni mesečni prilivi na vaš bančni račun. Enostavno kajne? Ob tem dodajmo, da ni pomembno ali kakšno posojilo že odplačujete saj mobilna banka vaše kreditne sposobnosti ne bo preverjala. To pomeni, da vpogled v vaš Sisbon profil odpade.

Ko hitri izračun kredita ni dovolj

Morda ste hitri izračun kredita že opravili kje drugje, pa vam končni znesek ni po godu. Naredite izračun še na mobilni banki in skombinirajte tako, da boste prejeli dovolj denarja za svoje potrebe. Pri tem bodite seveda previdni in najemite kredit, ki si ga lahko privoščite.

Z denarjem na račun hitrega kredita iz mobilne banke boste lahko razpolagali po svojih željah. Gre namreč za ne namenski kredit kar pomeni, da vas nihče ne bo spraševal po računih ali potrdilih o plačilu. Potrebujete servis za avto, popravilo, bi radi nadgradili svoje domovanje ali pa se odpravili na lepše? Odločitev je v vaših rokah.

Enostaven hitri izračun kredita

Kot vidite imate na spletni strani mobilne banke na voljo zelo enostaven hitri izračun kredita. Z njim se boste nato mnogo lažje odločili kako in kaj ter najeli kredit s katerim si boste opomogli ali pa izpolnili svoje želje in cilje. Tudi vlogo za kredit boste seveda izpolnili in oddali preko spleta.

Ko boste s tem opravili sledi pregled vloge s strani banke in potrditev. Izplačilo navadno sledi že 15 minut po odobritvi, je pa seveda odvisno od primera do primera. V vsakem primeru več kot 24 ur ne bo treba čakati. Ste le še nekaj klikov oddaljeni od rešitve finančnih problemov.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit