Hitri kredit na obroke

Izračunaj si kredit hitro in brez skritih stroškov s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Izberi višino zneska kredita in število mesečnih obrokov.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece
Posojilo na roke

Posojilo na roke

Zakaj posojilo na roke ni dobra ideja?

Morda je bilo včasih velikokrat slišati za posojilo na roke, a danes velja, da to nikakor ni pametna izbira. Tovrstna posojila se namreč izvajajo med znanci, sodelavci ali celo med neznanci. V tem primeru v nobenem trenutku ne boste zaščiteni pred oderuškimi obrestmi ali čem drugim kar bi negativno vplivalo na vas.

Ko razmišljate o posojilu naj vas vodi zdrava pamet, še posebej sedaj, ko je na trgu mogoče priti do denarja precej enostavno. Morda se s tem ne boste strinjali, ker vas je vaša banka že zavrnila, ali pa imate kak kredit in do novega ne morete več. Imamo rešitev!

Pozabite posojilo na roke

V prvi vrsti ta hip pozabite na posojilo na roke in preverite kako do denarja na zelo enostaven način. Na spletu boste našli mobilno banko, ki svoje hitre kredite nudi vsem Slovenkam in Slovencem s stalnim prebivališčem v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki. Verjeli ali ne, to so vsi pogoji kar jih imajo.

Prava mobilna banka pa je dosegljiva kjerkoli in kadarkoli. Tudi v primeru mobilne banke je tako, saj lahko posojilo najamete že v tem trenutku, ko tole berete. V roki imate pametni telefon, tablico ali pa zrete v računalniški monitor. Ne glede na to katera naprava je v uporabi, bo prava.

Enostavneje kot posojilo na roke

Če menite, da je posojilo na roke bolj enostavno preverite naslednje. Ko boste enkrat obiskali spletno stran banke in se pozanimali o vseh podatkih lahko že v naslednjem trenutku pričnete z naročilom kredita. Za začetek boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja izračunali svoj kredit, tako da boste vnesli znesek in število obrokov.

Slednjih je lahko največ 12, izračun pa vam bo poleg ostalega prikazal tudi vse stroške na transparenten način. Brez kakršnikoli pasti drobnega tiska. Ob tem bo dovolj imeti ob sebi osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate nakazila. Novega računa vam seveda ne bo treba odpreti in tudi drugih komplikacij ne pričakujte.

Posojilo na roke je lahko problem

Ker je lahko posojilo na roke velika težava bo mobilna banka zagotovo boljša odločitev. Denar se nakaže izključno z računa na račun kar pomeni, da bo vse tako kot mora biti in dokazljivo. Poleg vseh dobrot, ki smo jih že našteli povejmo še, da za odobritev ne potrebujete potrdila o zaposlitvi.

Tudi k notarju vam ne bo treba hoditi kot tudi ne iskati poroka in prositi prijateljev, da bi jamčili za vas. Mobilna banka se umešča med najboljše tovrstne v EU in svoje izkušnje prinaša tudi iz nekaterih drugih držav. Če potrebujete denar za karkoli si želite, potem ste na pravem mestu.

Ste že pozabili na posojilo na roke?

Ob vseh teh informacijah ste gotovo že pozabili posojilo na roke. In prav je tako, saj boste s posojilom na mobilni banki v varnih rokah. Ko boste enkrat opravili z njim in boste morda kdaj v prihodnosti znova potrebovali denar, pa boste do tega prišli kar preko SMS sporočila.

Mobilna banka bo namreč vaše podatke že imela in vam na ta način še dodatno olajšala najem. Imate že kak kredit? Ni problema, saj preverjanja vaše kreditne sposobnosti ne bo. Mobilna banka ne komplicira, zato je že veliko ljudi iskreno priznalo, da jim brez njene pomoči ne bi uspelo poravnati vse računov, ali pa si privoščiti kaj lepega.

Sporočila zadovoljnih uporabnikov in strank

Denar sem dobil še isti dan. Hvala za pomoč. Zahvaljujoč vam sem lahko odplačal stare dolgove v zadnjem hipu.

Marjan J, Ljubljana

Do vas sem prišla na priporočilo kolegice v podjetju. Za to sem ji zelo hvaležna. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni.

Asta B, Postojna

Vlogo za kredit sem oddal s pomočjo mobilnega telefona kar v službi, res hitro in enostavno. Preden sem prišel domov je bil denar že na mojem računu.

Bojan H, Ljutomer

FAQ

Pogosta vprašanja

Kaj, če kredita ne morem vrniti?

V tem primeru je bistveno, da se nam čimprej oglasite in ne ignorirate naših pozivov preko spletne pošte. Vedno bomo skušali najti alternativne rešitve, lahko pa zavlačevanje s plačilom mesečnih obrokov privede do novih stroškov in negativno vpliva na odobritve morebitnih novih kreditov v prihodnosti.

Kaj, če ne živim v Sloveniji?

Na žalost lahko kredit naročijo le osebe, ki so državljani Republike Slovenije in imajo v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja.

Kaj, če nimam rednih prihodkov?

Kredit lahko odobrimo in izplačamo samo osebam z rednimi mesečnimi prihodki na tekoči račun, ki ni blokiran.

Do katerega leta starosti lahko zaprosijo za kredit upokojenci?

Maksimalna starost upokojencev katerim izplačamo kredit je 80 let.

slovenski hitri kredit